KURBAN KESİM YERLERİ AÇIKLANDI
Tarih : 2016.09.08  09:18:57
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kırsal Kalkınma Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından vatandaşların Kurban ibadetinin sağlıklı bir şekilde yerine getirilebilmesi için Balıkesir’de 13 noktada kesim merkezi kurdu.

Edremit, Burhaniye, Ayvalık, İvrindi, Altıeylül, Karesi ve Dursunbey’de kurulan  kesim yerlerinde büyükbaş hayvan için 100 TL, Küçükbaş hayvan için ise 20 TL kesim bedeli alınacağı öğrenildi.

Büyükbaş kestirmek isteyen vatandaşların Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin Ziraat Bankasındaki hesabına hayvan başına 100 TL yatırmaları gerekmektedir. Kurban kesimi yaptıracak olanların kesim esnasında fazla beklememeleri için banka dekontlarıyla Ayvalık'ta mezbahaya Burhaniye ve Edremit'te  hal şefliklerine giderek sıra numaralarını alabilecekleri belirtildi. İvrindi ve Dursunbey ilçelerinde ise sıra numarası için ilçe Belediyelerine başvurmaları gerekmektedir. Küçükbaş hayvan kestirmek isteyen vatandaşlar  ise 20 tl kesim ücretini kesim yaptırdıkları mezbahada ödeyecekler.

EDREMİT’TE 3 NOKTADA KESİM YAPILACAK

Edremit zeytinli mezbahasında büyükbaş- küçükbaş, Edremit merkez hayvan pazarında küçükbaş, Edremit Altınoluk hayvan pazarında isi küçükbaş hayvan kesimi yapılacak.

802 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri