HAVRAN KURTULUŞUNU KUTLADI
Tarih : 2016.09.09  09:37:26
Balıkesir’in Havran ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 94.’nci yılında, Havran Belediyesi tarafından düzenlenen hazırlanan birbirinden güzel etkinlikler ile gerçekleşti. Belediye Hizmet binası önünde başlayan kortej yürüyüşü Hükümet konağı önünde son buldu. Hükümet Konağı önünde başlayan programda Protokol üyeleri tarafından Atatürk büstüne çelenk sunumu yapıldı.

Etkinliklerin ikinci bölümü Seyit Onbaşı Mesire alanında devam etti.

Sunuculuğunu Belediye Yazı İşleri Personeli Ozan Duran tarafından yapılan etkinlikte Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Havran Kaymakamı Yasin Öztürk,Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz,Havran Belediye Başkan Vekili Yusuf Özkan halkın bayramını tebrik ettiler.Öğrenciler tarafından okunan şiirler uzun süre alkışlandı.

Temsili milis kuvvetlerinin Havran'a  girişi ve kurtuluş senaryosu canlandırıldı. İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk teslim aldı.Havran Belediye Başkan Vekili Yusuf Özkan Halka hitaben bir konuşma yaptı. Halk Oyunları ve Mehteran ekipleri izleyicilere hazırladıkları  gösterileri sundular .Belediye tarafından vatandaşlara pilav ayran ikram edildi.

Etkinlik Kırkpınar'ın önde gelen isimlerinin güreş müsabakaları ile devam etti.

Etkinliklere Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu,Havran Jandarma Komutanı Volkan Öz,Havran Belediye Başkan Vekili Yusuf Özkan,Daire Müdürleri,Siyasi Parti Temsilcileri,Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri, ve Havranlılar katıldı.

422 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri