Edremit’te resmi bayramlaşma yapıldı
Tarih : 2016.09.16  09:38:13
Edremit Kaymakamlığı koordinasyonunda düzenlenen bayramlaşma programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Edremit Öğretmen Evinde düzenlenen bayramlaşma programına Kaymakam Ali Sırmalı, 19. Motorlu Piyade Tugayı ve Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mahmut Altun ve Belediye Başkanı Kamil Saka, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Protokol üyeleri ile birlikte halkın bayramını kutlayan Kaymakam Ali Sırmalı "Birlik ve beraberlin yanı sıra sevgi, saygı ve hoşgörünün simgesi olan bayramların, sadece manevi değerlerin değil, nesilleri bir araya getiren sosyal ve kültürel değerlerin korunmasında da büyük rolü olduğunu ifade etti. Bayramların birleştirici ve bütünleştirici yönüne de dikkati çeken Sırmalı "Ülkemizde son günlerde artan terör olayları ve şehit haberleri bizleri derinden sarsıyor. Bize düşen her zorluğun ve sıkıntının karşısında millet olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektir. Şu anda hem yurt içinde hem de yurt dışında terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize Allah’tan güç ve kuvvet diliyorum. Bu vesileyle şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor gazilerimize şifalar diliyorum" dedi.
Daha sonra Kaymakam Sırmalı ve protokol üyeleri, Edremit İlçe Jandarma Komutanlığı, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Edremit Devlet Hastanesi ve Edremit Huzur Evi’ni ziyaret ettiler. Kaymakam Sırmalı ve protokol üyeleri Huzurevi ziyaretinde huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet

379 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri