BÜYÜKŞEHİR'İN PROJE YARIŞMASI SONUÇLANDI
Tarih : 2016.10.05  10:04:46
Balıkesir Büyükşehir Belediye binasının tasarımı için açılan yarışma sonuçlandı. Yarışmayla ilgili olarak 8 Ekim Cumartesi günü Balkonuk Center'da ödül töreni düzenlenecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ihtiyaç duyduğu hizmet binasının tasarımının elde edilmesiyle ilgili 24 Haziran’da ilan edilen yarışma süreci, jürinin seçimini tamamlamasıyla sona erdi. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından “Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Mühendislik, Kentsel Tasarım Projeleri, Şehir ve Bölge Planlama ve Güzel Sanat Eserleri Yarışmaları Yönetmeliği” kuralları içinde “Serbest, Ulusal ve tek kademeli” olarak açılan yarışmada şartname satın alan 133 müellifin 95’i proje teslim etti.

BİR SALON DOLUSU PROJE KATILDI

 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un da katıldığı değerlendirme çalışmaları Doç. Dr. Ebru Erdönmez Dinçer başkanlığındaki 7 kişilik asli jüri tarafından yapıldı. Jüri, birinciyi ve diğer dereceye girenleri bir salon dolusu projenin içerisinde büyük bir titizlik içerisinde yaptığı çalışma sonucunda seçti. 

462 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri