91 öğrenci gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere kaldırıldı
Tarih : 2016.10.13  09:02:03
Balıkesir’in Edremit ilçesinde İmam Hatip Lisesi yurdunda kalan 91 öğrenci sabah saatlerinde karın ağrısı ve kusma şikayetleri ile Edremit Devlet ve Burhaniye Devlet Hastanelerine sevk edildi. Öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Edinilen bilgilere göre, Edremit İmam Hatip Lisesi yurdunda kalan 91 öğrenci sabah saatleri itibariyle kusma ve karın ağrısı şikayetleri yaşamaya başladı. Okul yönetimi tarafından çağrılan ambulanslarla öğrenciler Edremit Devlet Hastanesine ve Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. 78 öğrenci Edremit Devlet Hastanesinde, 13 öğrenci ise Burhaniye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edildi.
Konu hakkında bilgi veren Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, “Edremit İmam Hatip Lisesi yurdunda kalan 78 öğrencimiz Edremit ve 13 öğrencimiz Burhaniye Devlet Hastanelerine gıda zehirlenmesi şüphesiyle sevk edildi. Öğrencilerimizin tedavileri burada yapıldı. Sağlık durumları iyi. Konuyla ilgili olarak Edremit Milli Eğitim Müdürlüğü, Edremit Gıda, Hayvancılık ve Tarım Müdürlüğü ile Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri bir komisyon kurarak soruşturma başlattı" dedi.

553 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri