Başarılı öğrenci ve öğretmenleri makamında kabul etti
Tarih : 2016.10.19  08:45:14
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ülke çapında ödül alan öğrenci ve öğretmenleri makamında kabul etti.

13-15 Ekim tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Bowling Şampiyonasında Burhaniye Belediyesi Özel Sporcular Kulübü adına yarışmalara katılan ve Türkiye Şampiyonu olan Edremit MTAL özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri Hikmet Ercan'ı Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç makamında kabul etti. Ziyaret esnasında şampiyon öğrencilere hediyelerini takdim eden Yusuf Koç “ 2015-2016 eğitim-öğretim yılında hizmete kazandırdığımız lise öğrencilerimize yönelik Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimizin Türkiye Şampiyonu olması bizleri çok mutlu etti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her öğrencimiz bizim için değerli olduğunu bu sayede ispatlamış olduk” diyerek şampiyon öğrencileri ve öğretmenleri Hikmet Ercan’ı tebrik etti.
Özel Eğitim öğretmeni Hikmet Ercan da Sınıfın açılması ve her zaman özel çocuklara desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürüne teşekkür etti. Ercan "Bu destekler oldukça inşallah daha büyük başarılar kazanacağız” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Fikirler Yarışsın, Engeller Aşılsın” materyal ve etkinlik yarışmasında “Özel Çocuk Özel Oyun” isimli materyaliyle 4. olarak mansiyon ödülü kazanan Nilgün Köse’yi ve Okul Müdürü Dilek Ekizer’i kabul etti.
Hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç 700 eser arasından ilk 20’ye ve Balıkesir ilinde ise 11 başvurudan ilk 4’e girmeyi başararak kazandığı 1000 TL ödülü okul aile birliğine bağışlayan Nilgün Köse’yi tebrik etti.

457 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri