Balıkesirspor 1 puan ile yetindi
Tarih : 2016.11.21  09:11:12
Balıkesirspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı. Maçtan sonra konuşan kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Can Cangök, maçın hakkının beraberlik olduğunu söyledi.

Cangök, 0-0 berabere kaldıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, galibi olmayan bir maç oynandığını belirtti. Kontra çıkışları iyi değerlendiremediklerini ifade eden Cangök, şunları kaydetti:
"3 puan almak için çok istekli olmadık. Hücumda etkili olmadık. Gol pozisyonu bulmakta zorlandık. İki takım birbirine denkti. Onlarda kaybetmek istemedi. Futbolda bir mantık var kazanamıyorsan kaybetme. Çok iyi oynamadık, topu çok gezdirdik. Ani ataklara çıkamadık. Ama kendi sahamızdaki maçı 3 puanla kapatmamız lazımdı. Çok basit fauller çalındı ve oyun durdu. Bir iki pozisyonu ben penaltı diye gördüm ama hakem vermedi. Tabii tekrarını izleyince daha net anlayacağız. Oyuncuların biraz daha bütünleşmesi gerekiyor. Maçın hakkı beraberlikti öylede oldu."

1717 kez okundu
Diðer Spor Haberleri