Bedeni minik, yüreği büyük bağışçı
Tarih : 2016.11.22  09:29:47
52 Evler İlkokulu 1/B Sınıfı Öğrencisi Efe Sözen kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Kızılay’a bağışladı.

Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan minik bağışçı Efe Sözen ile yakından ilgilendi. İlkokul 1. Sınıf öğrencisi Efe sevgi dolu yüreğini zor gün dostu olan Kızılay ile paylaştı. Biriktirdiği harçlıkları ihtiyacı olan ailelere yardım olarak dönüşmesi için bağışlayan Efe ayrıca Kızılay sevgisi resim ile de paylaştı. Yaptığı resmi de Başkan Gündoğan’a anlatan Efe’nin duyarlılığı takdir topladı. Minik bağışçı ile Başkan Gündoğan kumbarayı birlikte açarak paraları saydılar. Minik Efe bağışların karşılığında Kızılay’dan makbuz aldı. Başkan Gündoğan Efe’nin cesareti ve bağışından dolayı kendisine Galata Kulesi yap-bozu ile teşekkür belgesi takdim etti.

Efe Sözen “Kızılay’a kumbaramı getirdim. Harçlıklarım Kızılay aracı ile fakir ve ihtiyaç sahibine dağıtılsın diye topladım. Hatta fakir öğrencilere oyuncak da alınsın” dedi.

Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan “Minik bağışçılarımızın Kızılay sevgisi görünce memnun oluyoruz. Küçük bağışçımız Efe’de harçlıklarını Kızılay’a getirmesi bizleri sevindirdi. Bu yaşta düşüncesi ve sevgi dolu kalbi dolayısıyla kendisini kutluyorum. Bu yaşta bağışçı kazanmak güzel bir duygu. Kızılay’ı anlatması, sevmesi ve benimsemesi bizleri fazlasıyla memnun etti” diye konuştu.

337 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri