EDREMİT AK PARTİ, ENGELLİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Tarih : 2016.12.07  08:54:02
AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, Edremit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bünyesindeki Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini ziyaret ederek, gönüllerini aldılar.

Okul Müdürü Orhan Koç, Özel Eğitim Sınıfı Öğretmeni Hikmet Ercan ve yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilere çikolata ve meyve suyu dağıtan AK Parti Yönetim kurulu üyeleri, onlarla sohbet etme imkanı da buldular. Gelen ziyaretçilere yaptıkları el işi çalışmalarını gösteren öğrencilerin ziyaretçilerle kaynaşarak oyunlar oynaması, yaşadıkları mutluluğu bir kat daha arttırdı.

 

Okul hakkında bilgiler veren Okul müdürü Orhan Koç ise yapılan ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek “Engelli öğrencilerimiz için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. Bu nazik ve anlamlı ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.  Okulumuzda şu anda bahçe ve peyzaj düzenleme çalışmaları devam ediyor. Nasıl daha iyi  hizmet verebiliriz diye kendimizi her geçen gün yenilemeye ve geliştirmeye devam ediyoruz. İleriki günlerde okulumuz Edremit’in örnek okulu durumuna gelecektir” dedi. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Alumur ve diğer yönetim kurulu üyeleri ise Özel Eğitim Sınıfı öğretmeni Hikmet Ercan’a engelliler öğrenciler için gösterdikleri büyük özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını dilediler.

 

238 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri