KAYMAKAM NAZLI SELDEN ZARAR GÖREN BÖLGELERİ MERCEK ALTINA ALDI
Tarih : 2016.12.08  09:31:32
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz hafta yaşanılan sel afetinin ardından sel sularından en çok etkilenen bölgelerde yardım ve kurtarma çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar kapsamında; Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı ile Belediye Başkan Vekili Gökay Bacan sular altında kalan Altınova Mahallesi sınırları içindeki taşa Karakoç Çayı çevresi ve Telli Kavak bölgesindeki Sancak Tül Villalarının bulunduğu bölgelerde incelemelerde bulunarak vatandaşların taleplerini dinlediler.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Ahmet Toker’in de hazır bulunduğu incelemeler de; Kaymakam Nazlı ve Başkan Vekili Bacan’ın afeti en fazla hisseden mahallere giderek, vatandaşların sorunlarını dinlemesi memnuniyetle karşılandı.

Yaptıkları incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, başta devlet kurumları olmak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Ayvalık Belediyesi öncülüğünde selden zarar gören vatandaşların yaraların sarılması için seferber olduklarını kaydetti.

Altınova Mahallesi Karakoç çayı çevresi ile Sancak Tül Villaları'nda yoğun çalışmaların ardından hayatın normale dönmeye başladığını kaydeden Ayvalık Belediye Başkan Vekili Gökay Bacan ise; iki yerleşim bölgesinden şimdiye kadar 70 kamyon selin getirdiği çamur ve çöplerin çıkarıldığını belirtti.

Tüm imkanları ekiplerin ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Gökay Bacan, “Sancak Tül Villaları çevre temizliğimizi tamamladık. Yarın detaylı temizleyip ilaçlama yapacağız. Başkanımız Sayın Rahmi Gençer İki gün içerinde toplayacaklarının sözünü vermişti. Bu sözü yerine getirdik. Ekiplerimiz gece geç saatlerine kadar görevdeler” diye konuştu.

278 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri