KÜÇÜKKUYU'YA YARDIMA KOŞTULAR
Tarih : 2017.01.18  09:32:04
Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde bağlı Küçükkuyu Beldesinde yaşanan sel felaketinden sonra başlayan temizlik çalışmaları tam hızıyla devam ederken dost Belediyeler Küçükkuyu'nun yardımına koştular.

DSİ ve Karayolları Ekiplerinin başlattığı çalışmalarda dere yatağı DSİ'ye ait  kepçe ve kamyonlarla temizlenirken Karayolları ekipleri de tıkanmanın neden olduğu iddia edilen eski köprüye ait demirleri oksijen kaynakları ile kesmeye başladılar. Küçükkuyu Belediye Başkanı yaptığı açıklamada Sel felaketinin başlamasıyla yardım etmek için çabalayan Çanakkale Milletvekillerine,Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Ayvacık Kaymakamı Hakan Hakyemez, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur,İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal'a ilgilerinden ve yardımlarından dolayı teşekkür etti. 

TAVLI KÜÇÜKKUYU'DA 

Sel Felaketinin duyulmasıyla görevli birim ekiplerini dehal Küçükkuyu'ya gönderen Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Daha sonra birim Müdürleri ile geldiği Küçükkuyu'da selden zarar gören kesimleri ve vatandaşları ziyaret edip geçmiş olsun dedi. Valinin ziytaretine eşlik eden Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan da Tavlı'ya sel taşkını hakkında bilgiler verdi.

481 kez okundu
narat / Tarih : 2017.01.19  02:14:06
Darýsý Edremit Belediyesinin baþýna. Ýki senedir ara sokak köprüsü yapacak. Ayvalýburun camii arkasýndaki köprü yýkýldý. Belediye hizmet diye ýslak toprak döktü ve gitti. Belediye baþkanýna bizzat bildirdim. Yarýn orada allah korusun bir kötü durum olur ise hukuken hesabýný soracaðým
Diðer Yerel Haberler Haberleri