GÜRESPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR..
Tarih : 2017.01.19  11:24:49
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) şampiyonluk hedefleyen Edremit Belediyesi Gürespor, ABD’li Danaejah Grant’ın ardından Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden Görkem Ertaş’ı kadrosuna kattı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde (TKBL) şampiyonluk mücadelesi veren ve ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Edremit Belediyesi Gürespor, devre arasında ikinci transferini yaptı. ABD’li 22 yaşında ki Danaejah Grant’ın ardından Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden deneyimli basketbolcu 32 yaşında ki 1.89 boyunda ki Görkem Ertaş’ı kadrosuna dahil etti.

Gürespor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Ahmet Çetin ve Görkem Ertaş tarafından resmi sözleşme imzalandı. Edremit Belediyesi Gürespor Başkanı Ahmet Çetin, Kulübümüz Süper Lig yolunda ne kadar iddialı olduğunu göstermek amacı ile transferlerine devam ediyor. Süper Ligde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen 5 numara pivot pozisyonunda oynayan değerli sporcu Gökem Ertaş’ı takımımıza kazandırdık. Kendisi bizim uzun rotasyonumuzu kuvvetlendirecek, gücümüze güç katacak bir oyuncu. Daha önce Orman Gençlik, geçen sene de Osmaniye takımı ile Süper Lige çıkma başarısı göstermişti. Kendisini kulübümüze kazandırdığımız için mutluyuz. Yeni transferlerimizde katkıları ile bütün takım olarak başarılı bir sezon geçirip Süper Lige çıkarız. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın” diyorum” dedi.

Görkem Ertaş ise, Edremit Belediyesi Gürespor ailesine katıldığı için mutlu olduğunu belirterek “Önümüzde ki hafta ligin ikinci yarısına başlıyoruz. İnşallah başarılı bir şekilde şampiyon olarak ligimizi tamamlayıp Süper Lige yükselmek  istiyoruz” dedi.

2213 kez okundu
Diðer Spor Haberleri