“BALIKESİR VE ÇANAKKALE MARMARA’NIN PARLAYAN YILDIZI”
Tarih : 2017.02.22  09:17:31
İnşaat malzemeleri ve konutlardaki KDV oranının indirilmesinin Türkiye’nin ekonomisine artı olarak yansıyacağını ifade eden Realty World Elfi Gayrimenkul brokerı Özkan Aydemir, gayrimenkul almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmaları gerektiğini söyledi.

Ekonomik olarak gün geçtikçe güçlenen Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe de yıldızının parladığını belirten Özkan Aydemir, “Bu kadar sıkıntı ve darbe girişimine karşı bu seviyelere gelmesi sevindirici. 2017 yılı için hükumetin aldığı bazı kararlar ile GYODER ve Emlak Konut’un yaptığı kampanyaların konut satışına çok büyük bir etki sağlayacağını düşünüyorum. Bu kampanyaların Türkiye’deki diğer projelere de yansıması konut satışlarını tetikleyecek” dedi.

Marmara bölgesinde yerli yatırımcının Çanakkale ve Balıkesir’e yöneldiğini ifade eden Aydemir, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığının resmi verilerine de baktığımız zaman 100 binlik bir plan var. Bu da önümüzdeki günlerde Marmara bölgesinde Çanakkale ve Balıkesir'in çok fazla değer kazanacağını gösteriyor. Mart aylında temeli atılacak Çanakkale köprüsü ile birlikte bu bölge bir adım daha öne çıkacak. İstanbul-İzmir otobanının da bitmesiyle Çanakkale ve Balıkesir Marmara bölgesinin parlayan yıldızları olacak” dedi.

530 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri