Şehit polis gözyaşlarıyla toprağa verildi
Tarih : 2017.04.21  10:04:51
Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis memuru Ekrem Dereli, annesinin ölüm yıl dönümünde toprağa verildi. Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde düzenlenen törende şehidin yakınları güçlükle ayakta durabilirken, Şehit Ekrem Dereli'nin tam 1 yıl önce annesini kaybettiği öğrenildi.

Tunceli'de kalktıktan kısa süre sonra düşen helikopterde şehit olan polis memuru Ekrem Dereli (48) son yolculuğuna uğurlandı. Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı Değirmenli kırsal Mahallesi'nde gözyaşları şehit Dereli için aktı. İlk olarak şehidin naaşı baba ocağına getirildi. Şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken, şehidin eşi Rebia Türk bayrağına sarılı tabutun yanına sedyede gelebildi. Şehidin oğlu Enes ve kızı Betül ise annesini teselli etmeye çalıştı. Şehidin babası İbrahim Dereli metanetini korumaya çalışırken, şehidin yakınları evin bahçesinde okunan dualar ile haklarını helal etti.
Şehidin cenaze namazı mahalle meydanında kılınırken, cenazeye Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, milletvekilleri ve binlerce vatandaş katıldı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile şehidin cenazesi Değirmenli Mezarlığı'na defnedildi.

344 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri