ÖĞRENCİLER SORDU BAŞKAN CEVAPLADI
Tarih : 2017.04.27  10:08:26
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Özel 52 Evler İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Başkan Uğur, çocukların sorularını cevaplayarak deneyimlerini paylaştı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Özel 52 Evler İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerini ağırladı. Öğrencilerin isteklerini dinleyen Başkan Uğur, çocukların sorularını cevaplayarak deneyimlerini paylaştı. Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu’ndaki ziyarette Okul Müdürü Serdar Özen, sınıf öğretmenleri Deniz Temiz, Şeyma Çaltı hazır bulundu.

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Uğur, Çay Deresi, Çamlık Tepesi ve Hilal Camii, Cunda Köprüsü, Mobil Mezbahalar, Yaş Sebze ve Meyve Hali gibi vizyon projeler hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir’in tüm ilçelerine hizmet vermek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Uğur, Balıkesir merkezde 3 büyük alışveriş merkezi olacağını belirtti. Bunlardan birinin Çay Deresi Rekreasyon Alanı’nda inşa edilen Avlu Balıkesir olduğunu söyleyen Uğur, “Çay Deresi Ramazan ayında faaliyetlerimiz başlıyor. Daha sonra Yeni hastane önünde 10 Burada ve Çamlık Projesi hayata geçecek” diye konuştu.

 

BAŞKAN UĞUR: “YAPTIĞIMIZ PROJELERİN HEPSİ ÖNEMLİ”

 

Bir öğrencinin “Balıkesir’de yaptığınız projelerden en önemlisi hangisi?” şeklindeki soruya Başkan Uğur şöyle cevap verdi:

Balıkesir’de yaptığımız projelerin hepsi önemli. Önemsiz projemiz yok. Daha Pazartesi Günü yeni Sebze ve Meyve Hali’nin açılışını gece 02.00’da yaptık. İnsanların sağlığı için önemli bir proje. İstiyoruz ki insanlar sağlıklı gıda tüketsin. Şimdi yeni halde kontrollü bir şekilde sebze ve meyveler bütün çevreye dağılıyor”.

Bir öğrencinin “Belediye başkanı olarak en çok önem verdiğiniz alan hangisi?” sorusuna ise” Başkan Uğur, “Birincisi insanların sağlığı, ikincisi çevre, üçüncüsü ise belediye başkanı teneffüs edilen havadan, kullanılan sudan, yenilen etten etten, ekmekten, sebzeden, insanların sosyal yaşantısından sorumlu. Çocuk Köyü yapıyoruz, kongre merkezi yapıyoruz. İstihdamdan, sosyal yaşamlarına kadar hepsinden sorumlu. Hepsine bakıyoruz. Yoluna da, kanalizasyonuna da, gıdasına da, kullandığa suya da. Hepsi Belediye başkanı için önemli. İnsanlar için önemli” dedi.

Başkan Uğur soruların ardından öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirerek, öğrencilere belediye çalışmalarının yeraldığı broşür ve çeşitli hediyeler takdim etti. 

150 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri