KAFAOĞLU YILMAZ AİLESİNİ SEVİNDİRDİ
Tarih : 2017.06.27  10:45:16
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Sütlüce Mahallesi’nde oturan Yılmaz ailesinin oğulları epilepsi hastası Erdem Yılmaz’a ortopedik tekerlekli sandalye hediye etti.

Ramazan Bayramı yaklaşırken Başkan Zekai Kafaoğlu Yılmaz ailesini sevindirdi, mutluluklarına ortak oldu. Ailenin en küçüğü ve epilepsi hastası olan 11 yaşındaki Erdem Yılmaz yürüyemiyor ve ailesinin desteği ile dışarıya çıkarılıp gezdiriliyordu. Baba Selim Yılmaz’ın tekerlekli sandalye talebine Altıeylül Belediyesi yetişti.

Baba Selim Yılmaz “Çocuğumuzu kucağımızda taşıyoruz, rahatsız oluyor. Bu sandalye bizim elimi ayağımız olacak. Oğlumuzun tedavisini sürdürüyoruz. Altıeylül Belediyesi ve Başkanımız Zekai Kafaoğlu’na bayram öncesi yaptıkları bu jestten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Aileyi ziyaret eden ve ortopedik tekerlekli sandalyeyi takdim eden Başkan Zekai Kafaoğlu “Hayatınızı kolaylaştırıyoruz. Yerel yönetimler olarak vatandaşlarımızın hepsine dokunmaya çalışıyoruz. Hedefimiz insanları mutlu etmek, hizmetkârlık yapmak. Bu koltuklar gelip geçici önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Kardeşimize geçmiş olsun diliyor, acil şifalar temenni ediyorum. Kardeşimiz güle güle kullansın” dedi.

183 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri