OKULLARIMIZDA YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR
Tarih : 2017.08.01  10:42:42
Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, yenileme ve güzelleştirme çalışmaları yapılmakta olan okullarda Edremit Körfez Anadolu Lisesini ziyaret ederek, yerinde incelemelerde bulundu.

      Öğrencilerin daha sağlıklı ve çağdaş ortamlarda eğitim-öğretim görebilmesi için çalışmalar yürüten Körfez Anadolu Lisesi; okul bahçesinde, sınıflarda, kantinde ve okulun bir çok köşesinde yenileme ve güzelleştirme çalışmalarını hayırsever vatandaşlarımızın da sponsorluğunda  son hızla sürdürmektedir.

   Okulun Resim ve Müzik Atölyelerinin çizim ve yapımını ;Mimar Haldun SÜMERKAN Beyefendi üstlenirken,oldukça eski bir görüntüye sahip olan okul kantini, lavabo ve tuvalet; Dizayn Mobilya’nın sahipleri Ahmet-Mustafa ERGİT tarafından modern bir görüntüye kavuşturuldu. Edremit Belediyesi ve Okul Aile Birliği ‘nin ortak yürüttükleri çalışmalar ile okulun bahçesi ,öğrencilerin sportif aktivitelerini  daha rahat sürdürebilecekleri bir ortama dönüştürüldü.Okulun dış cephe boya çalışmalarının ise yakın zamanda  yapılması planlanmaktadır.

        Edremit ilçesinin gözde liselerinden biri olan Edremit  Körfez Anadolu Lisesinde ve diğer okullarda yapılan bu çalışmalar;bakım,onarım ve tadilat işleri  yaz süresince devam etmekte ve binaların tüm fiziki eksiklikleri tamamlanmaya çalışılmaktadır.  

770 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri