İKİNCİ MAAŞI İLE TARAFTARA FORMA HEDİYE ETTİ
Tarih : 2017.08.13  09:43:06
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Balıkesirspor’a bağışlayacağı ikinci maaşı ile storeden forma olarak taraftarlara hediye etti. Böylelikle hem kulübe katkı sağlandı, hem de forması olmayan taraftar formasına kavuştu.

Başkan Zekai Kafaoğlu beraberinde Başkan Yardımcıları İsmail Berber, Ahmet Özen ve Hasan Avcı ile birlikte Balıkesirspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti, burada taraftarlara ilk etapta 232 adet forma hediye etti, yeni formalar gelince de alınıp derneğe bırakılacak. Başkan Zekai Kafaoğlu Haziran ayı maaşını Balıkesirspor’a bağışlamıştı, ikinci maaşı olan Temmuz ayı maaşını da Balıkesirspor’a bağışlayacaktı ancak Balıkesirspor Kulübü’nden alınan randevu talebinin gerçekleşmemesi üzerine Balıkesirspor Store’den alınan formalar taraftarlara verildi. Böylelikle hem kulüp kazandı, hem de taraftarlar memnun oldu.

     “BİZİM YAKLAŞIMLARIMIZ SONRASI

HERKES DİKKATLERİ BALIKESİRSPOR’A ÇEVİRDİ”

Ziyarette konuşan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu “Yerel yöneticiler olarak büyükşehrinden tutun ilçe belediyelerine kadar hepimizin öznesi Balıkesirspor olması lazım. 20 ilçemizin Balıkesir’in adını duyuran, 90 dakika Balıkesir’den bahsedilen yayınlarda hepimizin göğsü kabarıyor. 20 ilçe başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesini ve herkesi Balıkesirspor’a sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu katkılar maça gelerek olur, dua ile olur, gönül birlikteliği ile olur, maddi destek ile olur. Önemli olan gönüllerin Balıkesirspor’da atmasıdır. Herşeyi önemsiyoruz. Kumbarasını kulübe bağışlayan kardeşimizi de, maçı izleyen taraftarımız da bizim için değerlidir. Bir maaşımı Balıkesirspor Kulübüne bağışlamıştım, ikinci maaşımı da bağışlayacağımı söylemiştim ancak nasip olmadı, randevu talep etmiştik gerçekleşmedi. İkinci maaşımız yine Balıkesirspor gitsin diye Balıkesirspor Store’den 232 adet forma alarak taraftarlarımız ile buluşturduk. Yeni formalar gelince onları da alarak derneğe bırakacağız. Taraftar olmadan bir kulübün devamlılığı olamaz. Bu konuda Balıkesirspor Taraftarlar Derneği’ni kutluyorum. Derneğin yaptığı yürüyüş sonrası bizlerde karınca kararınca takıma destek sağladık. Bizim yaklaşımlarımızın halkta karşılığı oldu ve herkes dikkatlerini Balıkesirspor’a çevirdi ve gündem hep Balıkesirspor oldu. Herkes Balıkesirspor’u dert edinir hale geldi. Şimdi hedefimiz Balıkesirspor’un başarısı için mücadele etmek. İlk etapta 232 adet forma teslim ettik. Yeni formaların maliyeti belli olmadığı için ilave rakamı söyleyemiyorum. Onlar da belli olunca yeni formaları alıp derneğe vereceğiz. Verdiğimiz para hem Balıkesirspor’a gitti, hem de taraftarlarımız sevindi” diye konuştu.

Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ahsen Nizban “Yıllarca amigoluk yaptım, ilk kez böyle bir olay ile karşılaşıyorum. Başkanımız derneğe geldi ve büyük katkıları oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

1926 kez okundu
Diðer Spor Haberleri