VALİ YAZICI, BURHANİYE’DE MUHTARLARI DİNLEDİ
Tarih : 2017.11.17  09:04:48
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Burhaniye’ye gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte ilk olarak BENGİ projesi kapsamında Sağlık Meslek Lisesi Öğrencileri ile birlikte kitap okuyan Yazıcı daha sonra Burhaniyeli şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Burhaniyeli Muhtarlar ile bir araya gelen Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı muhtarları dinlediler.

Burhaniye’ye gelerek muhtarlar ile bir araya gelen Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner ve Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte muhtarların isteklerini dinlediler. Burhaniye Kaymakamlık binasında yapılan toplantıda tek tek Mahalle Muhtarlarını dinleyen Vali, Kaymakam ve Belediye Başkanı gerekli notlarını aldılar. Muhtarların mahalleleri için yapılması gerekenler konusunda Vali Ersin Yazıcı’dan ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ‘dan isteklerini tek tek belirttiler. Toplantının düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerini ileten muhtarlar memnuniyetlerini belirttiler.

ERSİN YAZICI “DEVLETİMİZ TÜM KURUMLARIYLA VATANDAŞIN HİZMETİNDE”

Vatandaşların yaşadığı mahallede bir sıkıntı veya bir sorun varsa, bunu ilgili yerlere iletilmesi gerektiğine vurgu yapan Vali Yazıcı, devletimizin tüm kurumlarıyla vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi. Muhtarların üzerinde çok önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Vali Yazıcı "O sorumluluğu lütfen hiç unutmayınız. Mutlaka unutmuyorsunuzdur. Halkın tüm dertleriyle dertlenmek, onlara aracı olmak birinci vazifeniz" diye konuştu.

NECDET UYSAL “MUHTARLARIMIZ İLE HER DAİM İLETİŞİM HALİNDEYİZ”

Muhtarları ile sürekli bir araya geldiğini vurgulayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Muhtarlarımız ile her daim iletişim halindeyiz. Ayrıca Muhtarlıklar Müdürlüğümüz aracılığı ile de mahallelerimizde bir istek ve şikâyet olduğunda anında müdahale edebileceğimiz işlere anında müdahale ettiğimiz gibi yapımı daha fazla zaman alan işleri de programımıza ekliyoruz. Muhtarlarımız halkımızın kalbi! Onların bize ulaşması halkımızın sesinin bize ulaşması demektir. Görevleri bu bakımdan da çok önemli! Burhaniye Belediyesi olarak muhtarlarımıza her zaman destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi. 

388 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri