Edremit Belediyesi’nde durmak yok
Tarih : 2017.12.15  09:17:06
Edremit’te Belediyesi Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan budama ve temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor.

Edremit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde yapılan çalışmalar devam ediyor. Edremit’te öncelikle vatandaşların sıkça kullandığı parklar, cadde ve refüjlerde ki ağalarda budama yapılıyor. Bunun yanında kış koşulları nedeniyle zarar gören ağaçlara da hemen müdahale ediliyor.  oluşan kirlilik ise Temizlik İşleri ekipleri ile koordinasyon içerisinde ortadan kaldırılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri kış aylarının gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını ifade ettiler.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, ise kentin her noktasında ekiplerin görev başında olduğunu belirterek “Edremit’te kış aylarında yaptığımız periyodik çalışmalar devam ediyor. Bununla birlikte hayata geçireceğimiz projeler ve yaptığımız yol çalışmalarının yanında yaptığımız bu çalışmaların aksamaması için özen gösteriyoruz. Temiz bir kent ve modern bir Edremit’i her dokunuşumuzla hissettirmek adına hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

185 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri