BURHANİYE BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR
Tarih : 2018.01.22  09:41:06
Burhaniye Belediyesi yol yapım çalışmalarına Börezli Mahallesinde devam ediyor. Burhaniye’de, üst yapıda birçok cadde ve sokak, yol ve kaldırım çalışmasıyla tamamlanıp ulaşıma açılırken kalan bölümlerde de aralıksız çalışmalar devam ediyor.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından son olarak Börezli Mahallesinde parke taş yol yapım çalışmaları başlatıldı. Yol söküm işlerinin devam ettiği mahalledeki çalışmaları Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal yerinde inceledi. Börezli Mahallesi Muhtarı Alaadin Yavuz ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uysal çalışanlara kolaylıklar dileyerek teknik adamlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN UYSAL “BİRÇOK MAHALLEMİZDE YOL SORUNLARINI ÇÖZDÜK”

Belediye olarak şehrin pek çok noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Belediye ekiplerimiz, yol yapım, bakım ve onarım hizmetleri çerçevesinde belediyemizin yetki alanı içerisinde bulunan yolların yapımını ayrıca bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirmektedir. İlçemizde belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, parke taş yol yapımı, asfalt yol yapımı ve beton yolların bozulan kısımlarının onarılması; stabilize yolların bozulan kısımlarının onarılması, genişletilmesi çalışmaları yürütülmektedir. 3 yılda Burhaniye’mize 333 bin 430 metrekare parke taşı döşedik. Ve yol yapım çalışmalarımız ara vermeden devam ediyor. Birçok kırsal mahallemizde yol sorunlarını çözmüş bulunmaktayız. Bugün de Börezli Mahallemizde parke taş çalışmalarına başladık. En kısa zamanda çalışmalarımızı bitirerek hizmete açacağız” dedi.

MUHTAR YAVUZ “MAHALLEMİZDE YAPILMAYAN YOL KALMIYOR”

Börezli Mahallesi Muhtarı Alaaddin Yavuz ise “Köyümüzün ara sokakları daha önce belediyemiz tarafından parke taş yapılmıştı. Bugünde ana yolumuzun yapımı için çalışmalar başladı. Başkanımız Necdet Uysal ‘hiçbir vatandaşımızı çamura bastırmayacağız’ sözünü vermişti. Bu sözünü yerine getirerek ana yolumuz da yapıldıktan sonra mahallemizde yapılmayan sokağımız kalmıyor. Düğün salonumuzda da çalışmalar devam ediyor. Başkanımıza ve Belediyemize Börezli Mahallesi halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

151 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri