Karnesini getirene ücretsiz buz pateni
Tarih : 2018.01.23  08:43:41
Balıkesir’de bir işyeri sömestr tatiline giren öğrencilere karnelerini getirmeleri şartı ile 30 dakika buz pateni kullanımını ücretsiz olarak veriyor. Buz pistti Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu tarafından açıldı.

Karnelerin verilmesi ile birlikte bazı işyerleri öğrencilere ücretsiz olarak oyun imkanı tanıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karnesini getiren öğrencilere Oyun Köyünden ücretsiz olarak yapmasından sonra, Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin ortağı Avlu işletmeleri de 20 Ocak- 20 Şubat arasında hizmete açtığı buz pateni pistinde karnesini getiren öğrenciler ile 40 liralık alışveriş yapan müşterilerine ücretsiz buz pateni yapma imkanı veriyor. Buz Pateni pistinin açılışını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve eşi Didar Kafaoğlu, Avlu işletmeleri yetkilileri ve öğrenciler ile birlikte açtı. Başkan Kafaoğlu buz pisti açılışında “ Bu yarı yarıyıl tatilinde öğrencilerimizin gönüllerince eğlenmesi için buraya yavrularımızı davet ediyoruz. Milli Eğitim Bakanımız karne tatilinde ödev vermeyin demişti ama kitap okusunlar. Çocuklarımız gönüllerince eğlesinler, tatillerini eğlence ile oyun ile geçirsinler demişti. Ama kitap okumak hariç. Kitap onların en yakın dosttu. Sayın Valimiz özellikle Balıkesir’e geldikten sonra kitap okuma alışkanlığı kazansınlar diye Bengi projesi başlatmıştı. Tabi kitaptan uzak kalmamak şartı ile15 tatil boyunca gönüllerince eğlenecekler. Avlu’yu işleten kardeşlerimizde buna katkı sağlamak için Balıkesir’de olmayan buz pisti yaptılar. Bundan dolayı kendilerini kutluyor, Öğrenci kardeşlerimizi buz pistine davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Kafaoğlu, “Ordumuz Suriye’de ki terör yuvalarını yok edecek”
Başkan Kafaoğlu sözlerinin devamında Suriye’de Afrin bölgesinde başlayan Zeytin Dalı operasyonu içinde, “ Türk Ordusu Afrin’de Zeytin dalı operasyonuna başladı. Tabi bizim bizden başka dostumuz yok. Onun için birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Ülkemizi bölmek parçalamak isteyenlere de fırsat vermesin. Oradaki Silahlı kuvvetlerimize de cenabı Allah muvaffakiyetler nasip etsin. Zafer nasip etsin. Mehmetçiklerimizi de korusun. Mehmetçiklerimiz inşallah oradan zafer ile dönecekler. Oradaki terör yuvalarını ve terör odaklarını yok edecekler. Geleceğimiz daha aydınlık olacak. Gençlerimiz daha aydınlık ve müreffeh bir Türkiye’de yaşasınlar” şeklinde konuştu.

354 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri