BÜYÜKŞEHİR İLE SAĞLIKLI YAŞAM
Tarih : 2018.02.12  09:24:45
Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda gerçekleştirilen ve Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Feridun Kunak’ın konuşmacı olarak katıldığı “Sağlıklı Yaşam” söyleşisi büyük ilgi gördü. Avlu konferans salonu, görülmemiş bir kalabalığa ev sahipliği yaptı.

Söyleşiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken; Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Feridun Kunak, sağlıklı yaşamın yolları, kilo vermek, beslenme alışkanlıkları ve spor hareketleri üzerine yaklaşık 1 saat konferans verdi.

Opr. Dr. Kunak, "Diyetle kilo verilseydi, bu kadar diyet listesi olmazdı. Çare sizsiniz. En iyi doktor sizsiniz. Bedeninizi en iyi tanıyan sizsiniz. Kendinizin doktoru olun, çünkü en iyi doktor sizsiniz" dedi. Sabah kahvaltısının önemi, faydalı besinler ve insanların yemeklerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında katılımcıları bilgilendiren Kunak, faydalı spor hareketlerini de uygulamalarıyla gösterdi.

Avlu Konfrenas Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşinin ardından Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nun eşi Didar Kafaoğlu söyleşi sonunda Kunak’a çeşitli hediyeler takdim etti.

Opr. Dr. Feridun Kunak, söyleşi sonrasında, Balıkesir ve Edremit’te de yaklaşık 250 hastayı kısa süreli muayene ederek tedavilerine ilişkin kendi fikirlerini paylaştı.

290 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri