EDREMİT HALK EĞİTİMİ MERKEZİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Tarih : 2018.02.15  10:30:53
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde görev alan tüm öğretmen ve usta öğreticilerle tanışma ve kurumun işleyişi ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

10 şubat Cumartesi günü saat 14:00 da Yılmaz Akpınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıya 110 kişi katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kurum Müdürü Zerrin Eğrioğlu , Yaygın Eğitimin öneminden bahsederek, amaçlarının her insana yaşı ne olursa olsun ihtiyaç duydukları alanlarda eğitim vermek , eğitim ve araştırma kalitesi ile her zaman tercih edilen bir  kurum olmak istediklerini belirtti. Bir kursun açılması için gerekli koşullardan başlayarak, kursun devamı ve sonlandırılması aşamalarını tek tek anlatan Zerrin Eğrioğlu, kurumda verilen diğer hizmetlerden de (Açık Ortaokul, Açık lise) gibi birçok konudan bahsetti.

DYK (Destekleme ve Yetiştirme ) kursları ile ilgili olarak da  kayıtların devam ettiğini  07.02.2018 tarihinde başlayan kayıtların , 18 Şubat Pazar günü sona ereceğini  ,şu ana kadar 110 kişinin kayıt yaptırdığını ifade etti. 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında yapılması planlanan Sosyal ve Kültürel etkinliklere de değinen Kurum Müdürü yaptığı açıklamalardan sonra görev alan öğretmen ve usta öğreticilerin de sorularını cevaplandırarak, iyi dileklerle  toplantıyı sonlandırdı.

190 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri