Edremit CHP İlçe Yönetimi, basın ile buluştu
Tarih : 2018.02.18  09:25:25
Edremit’te bir süre önce yapılan kongrede göreve gelen CHP Edremit ilçe teşkilatı, basın mensupları ile bir araya geldi.

Edremit İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş tarafından Edremit Altınoluk Mahallesindeki Bir Ege Kahvaltı evinde yapılan basın toplantısına, Bölgede yayın yapan yerel gazeteler, televizyonlar ve haber ajansı temsilcilerinin yanı sıra, CHP Yönetim Kurulu Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları da katıldı. Toplantıda bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş “Önümüzdeki süreçte yani 2019 yılında 3 tane seçim var. Bu 3 seçimde de başarılı olmak istiyoruz. 68 yıl sonra kazanılan Edremit’te CHP Bayrağımızı devam ettirerek, Büyükşehir’i de kazanmak istiyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden, ayrım yapmadan, seçimlerde adayımız kim olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde o adayı destekleyerek seçimleri kazanacağız. Mart ayından itibaren mahalle ve köy gezilerimize başlıyoruz. Hedefimiz seçimlerde başarılı olmaktır” dedi.

CHP İlçe Başkanı Gerkuş, basın mensuplarına kahvaltıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek, yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2019 seçim hazırlıkları ve ülke gündemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından Başkan Gerkuş, toplantı sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

263 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri