Ayvalıkgücü Havran Fatihspor’u evine puansız gönderdi. 4-1.
Tarih : 2018.03.12  10:20:02
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Havran Fatihspor’u ağırladı. Kırmızı-beyazlı ekip, rakibi evine puansız gönderdi.

Güneşli ve futbol için her koşulun müsait olduğu bir atmosferde gerçekleşen karşılaşma saat 14.00’de başladı.

İlk 20 dakikası orta saha mücadelesi halinde geçen karşılaşmada her iki takım da vasat bir futbol sergiledi.

Ancak karşılaşmanın 20 dakikasında sağ kanattan atak Zafer ile atak başlatan Havran Fatihsporlu Ayberk, Ayvalıkgücü Belediyespor’un  ceza sahasında oluşan karambolde, takım arkadaşı Ataman’ın pasıyla buluştu ve bekletmeden vurarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra karşılaşma zevkli ve çekişmeli bir hale geldi.

Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran Ayvalıkgücü Belediyespor, konuk ekip Havran Fatihspor ceza sahasında etkili oldu.

Karşılaşmanın 25. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor’un siyahi oyuncusu Dudu Lima, Havran Fatihspor ceza sahasına girdi, Hakan’ın müdahalesine rağmen sert vurdu ama top, Havran Fatihspor kalecisi Mustafa’da kaldı.

Mücadelenin 32. dakikasında, Emre ile başlayan Havran Fatihsporlu Emre ile başlayan atakta, Hakan topla buluştu, hemen takım arkadaşı Mehmet Berke’ye uzattı. Bu oyuncu sert vurdu ama top az farkla auta çıktı.

Karşılaşmanın 41. dakikasında yine bu kez Ayvalıkgücü Belediyespor atağında Devran’ın topuyla buluşan Dudu Lima’nın sert vuruşu üstten az farkla dışarı çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı konuk ekip Havran Fatihspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

2. YARIDA AYVALIKGÜCÜ  Ayvalıkgücü Belediyespor canlandı

Karşılaşmanın ikincı yarısına Ayvalıkgücü Beleidyespor 2 gol ile başladı.

Mücadelenin 58. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyesporlu Muhammet, Devran’ın gönderdiği topla buluştu, Havran Fatihspor ceza sahasının sol çaprazından yerden çok sert vurdu ve takımının beraberlik golünün adı oldu. 1-1.

Bu golden sadece bir dakika sonra, maçın 59. dakikasında; bu kez Ayvalıkgücü Belediyespor’un siyahi oyuncusu Dudu Lima, gerilerden gelen topla buluştu, sağ kanattan ceza sahasına girdi ve sert vurdu. Top, Havran Fatihspor kalecisi Mustafa’nın solundan ağlarla buluştu. 2-1.

Karşılaşmanın 64. dakikasında gelişen Havran Fatihspor atağında Ayvalıkgücü Belediyespor ceza sahasına giren kırmızı-beyazlı savunma oyuncusu Emin kendini yerde buldu.  Maçın hakemi Mustafa Emre Koçyiğit pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi.

Penaltı atışını Havran Fatihspor adına Emre kullandı. Ama Ayvalıkgücü Belediyespor’un genç kalecisi gole izin vermeyerek topu kornere çeldi.

Mücadelenin 68. dakikasında; gelişen Ayvalıkgücü Belediyespor atağında Devran’ın vuruşu Havran Fatihspor defasından döndü. Gelen topu iyi takip eden kırmızı-beyazlı futbolcu Ferit skoru 3-1 yaptı.

Maçın 86. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyesporlu Muhammet, şık hareketlerle Havran Fatihspor  ceza sahasına girdi şık vurdu ve takımını Havran Fatihspor savunma oyuncularının şaşkın bakışları arasında 4-1 öne geçirdi.

Karşılaşmanın kalan ve 3 dakikalık uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca, Ayvalıkgücü Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

 

2988 kez okundu
Diðer Spor Haberleri