YEŞİLÇAM SOKAĞI İLE USTA OYUNCULARA TAŞ ÇIKARTTILAR
Tarih : 2018.03.16  10:03:12
Geçtiğimiz günlerde Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerin beğenisine sunulan “Yeşilçam Sokağı” isimli müzikli oyunda, amatör oyuncuların sahne performansları unutulmayacak güzellikteydi.

Nilgün Karataş’ın yazıp yönettiği, Edremit Belediyesi, Edremit Kent Konseyi Turizm ve Tanıtım grubu ile Hoşgelişler Ola Sanat Topluluğunun organizasyonunda sergilenen “Yeşilçam Sokağı” isimli müzikli oyunda rol alan amatör oyuncular, yetenekleri ile profesyonel sanatçılara taş çıkarttılar.

İŞTE KADRO:

Yardımcı Yönetmen Sevinç Gökten, Sahne amiri Sahir Yıldırım, Halk Müziği direktörleri Fatma ve Kenan Akpınar, Mali İşler Sorumlusu Gülay ve Sinan Akpunar, Kostüm ve Kulis sorumlusu Seçkin Karabulut, Enstrümanlarda Kanun Adnan Akyol, Yan Flüt Fatma Utaş, Akordion Ahmet Derman, Keman Nilgün Karataş ve Tayfun Biricik, Bengir Canan Yalkın,  Gitar Söylem Memiş, Bağlamada Kenan Akpınar

Oyuncular: Hatun Doğanay, Özlem İlembek, Söylem Memiş, Seçkin Karabulut, Gizem Öztürk, Süleyman Deveci, Fatma Utaş, Gülsen Çiçek, Canan Yalkın, Gülay Akpunar. 

“Yeşilçam Sokağı” isimli Tiyatro oyununda, bir dönem Türk sinemasına damgasını vurmuş Yeşilçam Artistlerinin sinevizyonda gösterilmesi, salonda duygusal saatlerin yaşanmasına neden oldu.

Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği eserlerinin de seslendirildiği müzikli tiyatro gösterimi Kültür merkezinde büyük alkış tufanına neden oldu. Tiyatro etkinliğine Edremit Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Tuncer, CHP İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş, Kent konseyi Turizm Grubu Başkanı Gürbüz Günbay ile çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Metin Tuncer ise sanata ve sanatçıya büyük önem verdiklerini söyleyerek, bu tür sanatsal ve kültürel etkinliklere her zaman destek olmaya devam edeceklerini belirtti. Gecede, Oyuncuların her birine birer teşekkür plaketi verildi. Plaketler, Başkan Yardımcısı Metin Tuncer ve CHP İlçe Başkanı Tayfun Gerkuş tarafından takdim edildi. Yönetmen ve oyuncu Nilgün Karataş’a ise plaketini Başkan Yardımcısı Metin Tuncer takdim etti. Tiyatro sonunda, seyirciler tiyatro oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

501 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri