EDREMİT'TE 3695 ÖĞRENCİ SPORLA GELECEĞE KOŞUYOR
Tarih : 2018.03.21  09:13:20
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı öncülüğünde başlatılan Sporda Yetenek 10'la Gelecek Projesi kapsamında Edremit'te 3695 öğrenci sporla geleceğe koşuyor.

Edremit ilçesinde 21 proje okulunda  başarıyla uygulanan Sporda Yetenek 10'la gelecek Projesi kapsamında Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı okulları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceliyor. Bu kapsamda Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı 17.03.2018 Cumartesi günü; Edremit Belediye Başkan Yrd.Metin Tuncer, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ile birlikte Edremit Kapalı Spor Salonunda antrenman yapan Kadıköy Leman Akpınar Ortaokulu öğrencilerimizin "Judo" etkinliklerini izledi. Kursa aktif katılan 160 öğrenci ile sohbet eden Kaymakam Sırmalı, kursun işleyişi hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. 

Sporda Yetenek 10'la Gelecek Projesi kapsamında 19.03.2018 Pazartesi günü Altınoluk Hamiyet Feridun Sözen İlkokulu ve Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Ali Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf  Koç ve Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Fethi Bilge okullarda devam eden kurslarla ilgili bilgi aldı.

Hamiyet Feridun Sözen İlkokulu'nda step yapan öğrencilerin antrenmanlarını beğeniyle izleyen Kaymakam Sırmalı akabinde satranç sınıfında öğrencilerle satranç oynama fırsatı yakaladı. Aynı zamanda okulda proje kapsamında yürütülen basketbol kursu öğrencilerinin çalışmalarını da yakından izleyen Kaymakam Sırmalı öğrencilere basketbol oyununda eşlik etti.

Hamiyet Feridun Sözen İlkokulu ve Altınoluk Kardeş Çavuşoğlu Ortaokulu idarecilerden kursların işleyişi ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Sırmalı mevcut kurslar, kurslara aktif katılan öğrenci sayıları ve bu kapsamda açılacak olan yeni kurslarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kaymakam Sırmalı: " Edremit ilçemizde 21 proje okulumuzda 3695 öğrencimizle yürüttüğümüz Sporda Yetenek 10'la Gelecek Projemize katılımın en üst seviyeye çıkartılması ve projemizin eksiksiz bir şekilde yürütülmesi için okulları ziyaret etmeye devam edeceğiz dedi. 

3627 kez okundu
Diðer Spor Haberleri