Edremit’te Liseler Arası Münazara Yarı Finali Karşılaşmaları yapıldı
Tarih : 2018.04.20  09:50:48
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı himayelerinde başlatılan ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız koordinatörlüğünde yürütülen BENGİ Projesi kapsamında Edremit’te düzenlenen münazara yarışması yarı final karşılaşmaları 15 Temmuz Şehitler Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı.

Oldukça çekişmeli geçen çeyrek final karşılaşmalarının ardından yapılan yarı final karşılaşması tüm öğrencilerimiz tarafından büyük bir heyecan ve merakla izlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Edremit İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan Öney, “Gerçekleştirdiğimiz münazara etkinliğinin yarı finaline başlıyoruz. Yarı finalimiz de 6 okulumuzun öğrencilerinin de kendi konularını etkili bir biçimde savunacaklarına inanıyorum. Bu süreç boyunca gerçekten büyük çaba gösteren jürimize ve münazaraya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi. Yarışmanın başlamasıyla taraftar desteklerinin de görülmeye değer olduğu münazara renkli görüntülere sahne olurken, konularını etkili savunan ve münazarayı kazanarak finale kalan okullar belli oldu.

Finale katılmaya hak kazanan okullar;

1-      Edremit Anadolu Lisesi,

2-      Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi,

3- Körfez Anadolu Lisesi

250 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri