KÖRFEZ’DE İLK ESTETİK DİŞ KLİNİĞİ
Tarih : 2018.08.08  09:32:27
Körfez’in ilk estetik diş kliniği olan Özel Doktor Uzun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Dt.Atiye Selin Uzun tarafından Edremit Belediye Başkanı Kamil SAKA’nın da katılımıyla hizmete girdi.

Camivasat mh.park cd.no:7/9 Edremit adresinde hizmet vermeye başlayan klinikte tüm branşların dışında gülüş tasarımı yapılıyor.

Dt.Atiye Selin Uzun yaptığı açıklamada “İlk etapta kliniğine gelen kişinin fotoğrafları çekilip İstanbul’daki laboratuvarda kişiye özel yüz hatlarına uygun gülüş tasarlanıyor. Daha sonra o kişinin yüzüne bunu uygulayıp onunla birlikte ufak düzeltmeler yapılıyor. Kişi onayladıktan sonra dişlerin ön bölgelerine kesim yapılarak laminate veneer uygulaması yapılıyor. İşlem öncesinde kişilere dişlerin yapıldıktan sonraki hali bilgisayarda gösterildiği için sonucun nasıl olacağını biliyorlar. Toplam 10 gün süren uygulama 3 gelişte bitiriliyor. Aynı zamanda klinikte uzman doktorların yanı sıra, İmplant  tedavisi için ağız ve diş çene cerrahisi uzmanı, tel tedavisi için ortodonti uzmanı, çocuk hastalar için pedodonti uzmanı bulunmakta.

Düzenlenen kokteyl töreni ile açılışı yapılan polikliniğe Dt.Atiye Selin UZUN’un dostları ile birçok işadamı katıldı. İstanbul Medipol üniversitesi mezunu olan D.Selin Uzun’un,dolgu botoks, laminate veneer ve implant tedavisi alanlarında sertifikaları bulunuyor. Dt Uzun yaptığı açıklamada “Edremit’e yeni bir sağlık birimi  kazandırmanın mutluluğu içindeyim. Açılışımıza katılan Başkan Kamil Saka başta olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.

1487 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri