Ünlü sanatçılar Koray Avcı ve Buray en güzel şarkılarını Ayvalıkgücü için seslendirecekler
Tarih : 2018.08.14  09:15:16
Pop müziğin dev isimleri Koray Avcı ile Buray, Ayvalıkgücü Belediyespor’a ekonomik katkı sağlamak üzere Ayvalık’ta konser vermeye hazırlanıyorlar.

Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor, bu sezon şampiyonluk parolasıyla sahaya inmesinin ardından, kulüp yönetimi kulübe gelir sağlamak üzere Türkiye’nin en popüler sanatçıları Koray Avcı ile Buray konserleri organize etti.

Kırmızı-beyazlı kulüp yönetimi; 18 Ağustos’ta kendi tarzıyla milyonların gönlünde taht kuran Koray Avcı, 24 Ağustos’ta ise pop müziğin güçlü sesi Buray’ı Ayvalık Belediyesi’ne ait Açık Hava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Konserle ilgili açıklama yapan Ayvalıkgücü Belediyespor yöneticisi Nilgün Süslü, “Düzenlediğimiz konserleri ilki Koray Avcı ile başlayacak. Koray Avcı’nın konserinde; amfi tiyatronun ön blokları 120 lira, yan bloklar 100, arka bloklar 90, numarasız olan yerler ise 60 liradan satışa sunuldu. 24 Ağustos’taki Buray konserinde ise; ön bloklar 100, yan ve arka bloklar 80, numarasızlar ise 50 liradan satışa sunuldu. Bu konserlerden elde edilecek gelirin tamamı Ayvalıkgücü Belediyespor’un kasasına gelir olarak girecektir. Tüm taraftarımızı ve Ayvalıklı sporseverlerle, turizm sezonu nedeniyle ilçemizde bulunan misafirlerimizi bu iki müzik şöleninde hep birlikte olmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 

73109 kez okundu
Diðer Magazin Haberleri