BURHANİYE BELEDİYESİ’NİN DAİRELERİ SAHİPLERİNİ BEKLİYOR
Tarih : 2018.10.12  09:54:26
Burhaniye Belediyesi’nin planladığı konut projelerinden biri olan, Ahmet Akın Kültür Merkezinin yanında yer alan dairelerin satışı için ihale tarihi belli oldu. Toplamda 20 adet 3+1 dairenin satışı için Burhaniye Belediyesi 17 Ekim’de ihale yapacak.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Burhaniye için ortaya koyduğu projelere yenilerini ekleyerek Burhaniye’de ev sahibi olmak isteyenler için 2017 yılında konut projelerini geliştirdi. Burhaniye Mahkeme Mahallesi Kapalı Pazaryeri karşısında 18 daire ve 6 dükkânın yer aldığı konut projelerini bitirerek hizmete sunan Başkan Uysal şimdi de Bahçelievler Mahallesi Ahmet Akın Kültür Merkezi yanında yer alan konutlar için satış ihalesi tarihini açıkladı. 17 Ekim Çarşamba günü, Belediye Encümen salonunda yapılacak olan 20 adet 3+1 dairenin ihalesi, Belediye Encümeni huzurunda saat 10.00’da yapılacak. 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık arttırma usulü ile satışı yapılacak olan dairelerin ihalesi için istenen belge ve evrakların ayrıntılı bilgisine www.burhaniye.bel.tr adresinden ihaleler bölümünden ulaşılabiliyor.

BELEDİYE GÜVENCESİYLE KONUT SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Burhaniye’de yeni ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Belediye güvencesiyle konut projeleri tasarlayan Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal “Burhaniye’miz sürekli büyümekte ve gelişmekte olan Körfezin en gözde ilçelerinden bir tanesi… Yaşanan büyüme ve nüfus artışı ile yerel yönetim olarak halkımıza yeni ve modern evler tasarladık ve hizmetlerine sunuyoruz. İlk olarak Mahkeme Mahallesinde yaptığımız konutlar sahiplerini buldu. İkinci olarak Ahmet Akın Kültür Merkezi yanında başladığımız konutların ise satışını yapmaya başlıyoruz. Konutlarımız tamamlanarak oturmaya hazır hale geldi. Daireleri alacak olan vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

424 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri