EDREMİT İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAHALLE OKULLARINI ZİYARET ETTİ
Tarih : 2019.01.15  09:45:16
Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Yusuf Koç, mahalle okullarını ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. BENGİ Projesi kapsamında Hacıaslanlar, Yaşyer ve Yaylaönü İlkokullarını ziyaret eden Müdür Koç, buradaki öğrencilerle sohbet ederek, onlara kitap hediye etti.

BENGİ Projesi kapsamında Hacıaslanlar İlkokuluna yapılan ziyarette Hacıaslanlar Mahalle Muhtarı Ali Tuzlu ile birlikte öğrencilere kitap hediye eden Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Koç, öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Hacıaslanlar İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Ahu Akkurt ile okulun eğitim faaliyetleri hakkında görüştükten sonra Yaşyer İlkokuluna geçerek bir araya geldiği öğrencilere kitaplar ve çeşitli hediyeler veren Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü, Yaşyer İlkokulu Müdür Yetkili Öğretmeni Cuma Kılınç, Sınıf Öğretmeni Sinan Çakır ve Okul Öncesi Öğretmeni İnci Soysal ile görüştü. Ziyaretinin son durağında Yaylaönü İlkokuluna giden Edremit İlçe Millî Eğitim Müdürü Koç, öğrencilerle sohbet edip onlara kitap hediye ederek Müdür Yetkili Öğretmen Faruk Acar ile okulun eğitim - öğretim durumu hakkında görüştü.

Soğuk kış günlerinde ziyaret edilen ve yeni kitaplara kavuşan öğrencilerin gözlerindeki sımsıcak mutluluk görülmeye değerdi.

277 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri