Yücel Yılmaz’dan Havran’da hasta ziyareti
Tarih : 2019.01.16  09:22:55
İlçe ziyaretlerine Havran’da devam eden Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Havran Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hasta ve yakınlarını ziyaret ederek acil şifalar diledi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ziyaretlerine Havran'da devam etti. AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey ve Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy ile birlikte Havran Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Yücel Yılmaz, ayrıca Havran Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atanan Gülsema Akıncı ile de bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Hastalarla bir süre sohbet ederek tedavi süreçleri hakkında bilgiler alan Yücel Yılmaz, “Düzenli olarak sürdürdüğümüz bu ziyaretler bizi bir yapıyor. Her zaman olduğu gibi hemşehrilerimizin iyi günlerinde ya da kötü günlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Hizmet; en başta insan sağlığı için, insan refahı ve huzuru ön planda tutularak yapılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, hastalarımıza Allah'tan acil şifa, yakınlarına da sabır ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

167 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri