NOVADA’DAN SÖMESTR HEDİYESİ
Tarih : 2019.01.16  09:23:34
Körfezin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olan Novada Edremit, körfez bölgesinin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Dopdolu bir sömestir tatili geçirmek, hem eğlenmek hem öğrenmek isteyen herkes Sömestr Tatili'nde Novada Edremit AVM'de buluşuyor.

18 - 20 Ocak tarihleri arasında tüm öğrenciler Novada Edremit'e karnesi ile birlikte geliyor, eğlenceli ve lezzetli bir tatil hediyesinin tadını doya doya çıkarıyor. Sinemadan yemeğe, eğlenceden eğitici aktivitelere Novada Edremit öğrencilerini bekliyor.

Novada Edremit'te karne hediyesi heycanı devam ederken, 19 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında interaktif sergi ve workshoplar ile öğrencilere ilham veren Maker Spot etkinlikleri ile çocuklar hem kendi oyunlarını tasarlayacak hem de inovatif çalışmalara ve sergiye katılma şansı yakalayacaklar.

Türkiye'nin Gezen Sergisi Maker Spot Etkinliği Novada’da

Novada Edremit Sömestr Tatil etkinlikleri kapsamında, 19 Ocak – 3 Şubat tarihleri arasında Novada’ya gelen küçük ziyaretçilere ve aynı zamanda yetişkinlere de hitab eden Maker Spot  etkinliği ile kodlama,robotik, 3 boyutlu yazıcı ve elektronik atölye çalışmaları ile çağımızın ileri teknolojilerini öğrenme, kodlama çalışmalarına katılma ve sergiyi ücretsiz olarak gezme fırsatı sunuyor. Günümüzün ve geleceğin teknolojik gelişmelerini farklı dijital ve mekaniklerin kullanılarak üretilen araçların günlük yaşantımıza nasıl girdiğini görmek, yazılım ve robotik teknolojisini eğlenceli ve uygulamalı olarak çocuklara ve genç nesile anlatıp sevdirmek amacıyla eğlenceyi ve eğitimi bir araya getiren MakerSpot etkinliği ziyaretçilerini bekliyor. Eğlenceli bilimsel gösterilerin ve araçların bir arada yer verildiği etkinlikte, çocukların yazılım ve robotlar hakkındaki bilgilerini geliştirerek hayal gücünü artırdığı ve ilham verici sergisi ile Novada Sömestr Tatil etkinlikleri dikkat çeken aktivitelerinden biri olacak.

190 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri