SANAYİ ESNAFI DENENMİŞİ DENEMEK İSTEMİYOR
Tarih : 2019.03.15  09:17:55
Millet İttifakı’nın CHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, Edremit sanayii esnafını ziyaret etti. Edremit merkez sanayiisinin ve oradaki emekçilerin yeterli ilgiyi ve desteği görmediğini belirten CHP’li Başkan Adayı Arslan, ‘’Sac ayağımızın en önemli parçası esnafımız. Esnaf güçlü olmadan, hak ettiği değeri görmeden Edremit’in yükselmesi mümkün değil’’ dedi.

CHP ve İYİ Parti İlçe Başkanları ile Belediye Meclis Üyesi Adaylarının katılımıyla Edremit sanayii esnafını ziyaret eden CHP’li Başkan Adayı Arslan, esnaflar tarafından ilgiyle karşılandı.

 

Belediyeden 5 yıldır hiçbir hizmet alamadıklarını ifade eden sanayii esnafı, özel bir ilgi istemediklerini, her esnaf gibi en insani taleplerini ilettiklerini söyledi.

 

Yeni dönemde esnaf destekleme projelerinin olduğunu ve bu ekibin başında da bir esnafın olacağını belirten CHP’li Başkan Adayı Arslan, şöyle konuştu:

 

“Esnafımız dertli, kederli. Sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Özel bir ilgi de beklemiyorlar. Dedikleri şu, insani bir talep istiyorlar. Çöp konteyneri olmayan, yolları delik deşik, her yağmurda dükkanlarının önünde su biriken, alt yapısı olmayan bir sanayii olur mu? Edremit sanayiisinde herkesin işi var. Sanayii esnafı güçlü olmayan kentlerin ileriye gitmesini falan beklemeyin. Bir kentin en üretken emekçileri sanayii esnafıdır. Lafa gelince emekçi, işçi, hak hukuk ama icraat gelince hiçbir çalışma yok. Bu mudur sanayii esnafına reva görülen. Vallahi de billahi de yazıklar olsun! 5 yıldır, 10 yıldır, 15 yıldır koskoca sanayiye bir çivi çakamamış insanlar hangi yüzle esnaftan oy isteyecekler?” dedi.

 

Millet İttifakı adayı Hasan Arslan’a büyük bir ilgi gösteren sanayii esnafı, kendilerini her seçim döneminde kandıranlara artık oy vermeyeceklerini belirtti. Denenmişi denemenin ne Edremit’e ne de Edremit sanayiisine bir fayda sağlamayacağını da ifade eden esnaflar, yaşadıkları problemi çözecek kişinin Hasan Arslan olduğuna inandıklarını ifade etti. 

2056 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri