HASAN ARSLAN, EDREMİT’TEKİ OTOPARK SORUNUNU BİTİRECEK
Tarih : 2019.03.17  16:00:09
Millet İttifakı'nın CHP'li Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, Edremit’teki ''Otopark sorununu bitireceğini söyleyerek “Edremit'te Şehit Hamdi Bey Meydanı'nın olduğu bölgede, son derece çağdaş, modern, ferah ve yeşil alanı bol bir düzenleme yapacağız. Bu alanın altı da otopark olacak” dedi.

Millet İttifakı'nın CHP'li Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Camivasat ve Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek Üçgen Park'ta konuşma gerçekleştirdi. Binlerce insandan oluşan coşkulu bir kalabalıkla birlikte Edremit Cumhuriyet Meydanı'ndan Üçgen Park'a kadar yürüyüş gerçekleştiren CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Selman Hasan Arslan, burada esnafları ve vatandaşları ziyaret etti.  Edremit'in birçok sorunun olduğunu ancak karamsar olmadığını ifade eden CHP'li Başkan Adayı Arslan, projelerinin hazır olduğunu ve milletten 31 Mart'ta yetki istediklerini belirtti.

ŞEHİT HAMDİ BEY MEYDANI'NDA OTOPARK DÜZENLEMESİ

 Edremit ile ilgili onlarca projelerinin olduğunu, hepsini anlatmak için sabaha kadar konuşmasını gerektiğini ifade eden Millet İttifakı'nın CHP'li Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Otopark sorunu artık bitiyor. Edremit'te Şehit Hamdi Bey Meydanı'nın olduğu bölgede, son derece çağdaş, modern, ferah ve yeşil alanı bol bir düzenleme yapacağız. Bu alanın altı da otopark olacak. İlgili arkadaşlarımız projelendirme çalışmasını tamamladı. Sadece bu bahsettiğim alanda değil, Altınoluk'ta Akçay'da da olacak. Edremit'in diğer bölgelerinde de otopark sayısını arttıracağız. Edremit'te artık trafik problemi kaos olmaktan çıkacak.'' şeklinde konuştu. Edremit sevdasının sözle olmadığını, icraat gerektirdiğini ifade eden CHP'li Arslan, yaptıkları çalışmalarla Edremit'in 5 yıl içerisinde çehresinin değişeceğini ifade etti.

Rakibi olan 2 belediye başkan adayının birinin Edremitspor'u borçlandırdığını, diğerinin ise insanları bu zor durumdan kurtarmak yerine onları yalnız bıraktığını ifade eden CHP'li Arslan, şöyle konuştu:

''Edremitspor şanlıdır şanlı… Hayatından bir kere Edremitspor maçına gitmemiş olanlar, Edremitspor'un hikayesini anlayamazlar. Burada, Camivasat Mahallesi'nde söz veriyorum ve bu sözümü unutmayın. Edremitspor'u bu borç batağından kurtaracağız. Renklerimiz sarı yeşildir. Bu renkleri kralı gelse değiştiremez! Bizim derdimiz renklerle falan değil bizim derdimiz yönetilemeyen bu kulüple… Edremitspor'un kendisine ait bir tesisi olacak. Alt yapıya önem vereceğiz. Adeta Edremitspor futbolcu fabrikası olacak. Ve en nihayetinde amacımız, Şanlı Edro'nun 3. Lig'e çıkması. Bakın göreceksiniz bunu da başaracağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. İnanıyoruz ve başaracağız.'' dedi.

Konuşmalar sonrası Üçgen Park'tan Edremit Cumhuriyet Meydanı'na kadar binlerce vatandaş ile birlikte yürüyen Arslan, evlerinin balkonlarından ve iş yerlerinden kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

1873 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri