AK PARTİ İLE MHP OMUZ OMUZA
Tarih : 2019.03.21  09:31:35
AK Parti ve MHP’nin ortaklığıyla oluşturulan Cumhur İttifakının Edremit Belediye Başkan Adayı MHP’li Av. Tuncay Kılıç ve ekibi, yerel seçimlere sayılı günler kala, gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Adaylığı açıklandığı günden bu güne ilçenin dört bir köşesini adeta karış karış gezerek, Cumhur İttifakının gücünü insanlara anlatan Cumhur İttifakı Adayı Av. Tuncay Kılıç, 2 dönem başarıyla yaptığı Edremit belediye Başkanlığı görevinin tecrübesiyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Gittiği her ortamda güler yüzle ve özlemle karşılanan Kılıç, Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adaylarını tanıtarak, ilk etapta gerçekleştirecekleri 100 önemli projeyi anlatıyor. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Saim Gürkan Çetin ve partililerin katılımıyla, sabah saatlerinde başlayan Cumhur İttifakı ziyaretleri, gece yarılarına kadar devam ediyor ve son olarak Cumhur İttifakı Konvoyu, Edremit Cumhuriyet Meydanı’nda final yapıyor.

 

Edremit’in 5 yıl içerisinde yaşadığı sorunları ve eksikleri bildiklerini, çözüm odaklı sosyal belediyecilik anlayışı, Cumhur İttifakının ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle hepsinin üstesinden geleceklerini vaat eden Kılıç, çarpıcı açıklamalarıyla da dikkat çekip alkış topluyor. Sabah saatlerinde esnaf ziyaretleri yapan Kılıç ve ekibi, daha sonra Cumhur İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz’ın Burhaniye’de gerçekleştirdiği tanıtım toplantısına katıldı. Kılıç, daha sonra kutsal topraklarda umre vazifesini gerçekleştiren hacıları Kosa Seyit Havalimanı’nda karşıladı. Hacılar, memleketlerine döner dönmez karşılarında Av. Tuncay Kılıç’ı görünce duygusal anlar yaşadı. Kılıç ve ekibi, daha sonra vefat eden vatandaşların cenaze namazlarına katılıp, yakınlarına başsağlığı diledi. Cumhur İttifakı topluluğu, akşam programı kapsamında Doyran ve Narlı kırsal mahallelerini ziyaret etti. Gittikleri her mahallede yoğun ilgi ile karşılanan Cumhur İttifakı topluluğu, Narlı Mahallesi’nde çok daha fazla samimiyet ve tezahürle karşılandı. Mahalle halkına, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları tanıtıldı ve bazı adaylar konuşmalar gerçekleştirdi. Alkış ve tezahüratlarla konuşmasını gerçekleştiren Av. Tuncay Kılıç ise, eski CHP’liler ve yeni CHP’lilerin birbirlerini mahkemeye vermekle meşgul olduklarını ifade etti. Kılıç, “Bunlar gerçek yüzlerini saklıyorlar ama mikrofonlarını açık bırakıyorlar. Bizler olmadık şeyleri duyuyoruz. Narlı Mahallemize her yıl İller Bankası’ndan 350 bin lira para aktarılıyor. 5 yılda 1 milyon 750 bin lira. Siz mahallenizde 1 milyon 750 bin liralık hizmet görüyor musunuz? Bizim haramla, yalanla işimiz olmaz. Bunlar harama, yalana çok düşkünler, çok. Allah bu yüzden onlara fırsat vermiyor. Türkiye’de yüzde 30’u geçemiyorlar. Yalanı, haramı o kadar çok seviyorlar ki, Allah onları ıslah etsin. Cumhur İttifakını tercih edin. Cumhur İttifakını yıkmak için yedi düvel birleşmiş, içerideki yedi tane hain tabaka birleşmiş. Ama Allah inananlar ve doğrularla beraber. İşte Güneydoğu’da şu kadar, Batı’da şu kadar oy alacağız diyorlar. Onları yıkacağız diyorlar. Ama kendileri yıkılacaklar. Bunlar sürekli Cumhur İttifakı hakkında kuyular kazıyorlar. Ve mutlaka kendileri düşecekler. Eski CHP’li bağımsız aday taraftarlarıyla, yeni CHP’liler kavga etmişler, adliyeye müracaat etmişler. Şimdi bana darılmayın bunları kötülemiyorsunuz diye. Kötülenecek bir durumları yok. Hepsi mahkemelik. Cumhur İttifakı hariç hepsi mahkemelik. AK Parti MHP omuz omuza. Tem bilek, tem yumruk olacak bu ülkede. Teröristlere aman yok. Teröristleri savunanlara da aman yok. Onlara da fırsat vermeyeceğiz. Edremit Belediyesi’nin parasını yerlerse işleri rast gitmez. Bu köyün parasını bu köye vereceğiz, bu köye harcayacağız. Bu köyümüzün az akan suyunu çoğaltacağız ve ihtiyaçlarını karşılayacağız. Hepiniz sağ olun var olun, Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Coşkulu mahalle sakinleri, Av. Tuncay Kılıç ile hatıra fotoğrafları çekmek için adeta birbirleriyle yarışırken, Cumhur İttifakı Konvoyu, Edremit Cumhuriyet Meydanı’na hareket etti. Konvoyda bulunan Cumhur İttifakı destekçileri, Cumhuriyet Meydanı’nda geceyi sonlandırdı.

2041 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri