CHP’Lİ BAŞKAN ADAYI ARSLAN’DAN HODRİ MEYDAN ADLİ SİCİL KAYDINI MEYDANLARA ASTI
Tarih : 2019.03.25  08:53:16
Millet İttifakı’nın CHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, Bağımsız Aday Kamil Saka’nın “Adli Sicil Kaydı” çıkışına yanıt verdi. Geçtiğimiz günlerde Bağımsız Aday Kamil Saka’nın “Adli sicil kaydımı meydanlara asacağım” açıklaması ve rakiplerine hodri meydan söyleminin ardından CHP’li Başkan Adayı Arslan’da yanıt geldi.

Saka’nın çıkışına yanıt veren Arslan; Altınoluk, Güre, Akçay, Zeytinli ve Edremit Cumhuriyet Meydanlarına adli sicil kaydını astırdı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, şunları söyledi:

“Bağımsız Aday Kamil Saka bir açıklamada bulundu. Hodri meydan dedi ve adli sicil kaydını meydanlara asacağını söyledi. Ancak adli sicil kaydında problem var sanırım çünkü henüz asmış değil. En azından biz görmedik. Özellikle her gün meydanlardan geçerken bakıyorum ama göremiyorum. Bize hodri meydan demişti biliyorsunuz. 'Hodri meydan' söyleminin ne anlama geldiğini de bilmiyor sanırım. Biz, kendimize güveniyoruz. Adli sicil kaydımızı geçen günlerde hem basınla paylaştık hem de sosyal medyadan yayınladık. Ama bize hodri meydan diyen Saka’dan hala bir eylem göremedik. Büyüklerimizin bir lafı vardır ‘Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma’ derler. 32 yıldır koltuğu zapteden bu kişi de büyük laf etme konusunda birşeyler yapmaya çalışıyor ama eline yüzüne bulaştırıyor. Merak ediyorum neden hala daha adli sicilini meydanlara asamadı. Biz astık, tüm vatandaşlarımız meydanlarda görebilirler. Adliyeden aldığımız kaydı aynı şekilde astık. Sayı ve tarihine kadar orada yazıyor. Edremit’i bunlar yönetti işte değerli arkadaşlar. Çok acınası bir durum. Hem Sayın Saka’dan hem de Sayın Kılıç’tan aynı eylemi bekliyorum. Onların da adli sicil kayıtlarını meydanlara asmasını istiyorum. Hodri meydansa alın size hodri meydan!” 

 

492 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri