Edremit Eroğlan Mahallesi muhtar adayı olan Mehmet Alumur:
Tarih : 2019.03.26  09:03:36
“HAYDİ EROĞLAN, ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI” 31 Mart'ta yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde Edremit Kadıköy Eroğlan mahallesinden muhtar adayı olan Mehmet Alumur "Bir mahallede yardıma muhtaç bir kişiye devletin eli ulaşmamışsa Bunun ilk sorumlusu mahalle muhtarıdır bilinciyle hareket ederek aza adayı arkadaşlarımızla çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.

31 Mart'ta yapılacak olan muhtarlık seçimlerinde Kadıköy Eroğlan mahallesinden muhtar adayı olan Mehmet Alumur yaptığı açıklamada “haydi Eroğlan mahallesi şimdi değişim zamanı” diyerek yapacağı çalışmaları açıkladı. 

 “Herkese eşit mesafede yaklaşacağız” 

Bir mahallede yardıma muhtaç bir kişiye devletin eli ulaşmamışsa Bunun ilk sorumlusu mahalle muhtarıdır’ bilinciyle hareket ederek çalışmalarımızı bu şekilde yapacağız” dedi.

 Aza arkadaşlarımla halkımızın sorunlarını dinleyip,  herkese eşit mesafede yaklaşarak, ayrım yapmaksızın mahallemizdeki sorunların çözülmesini sağlayacağız.

Ben muhtar adayınız olarak 46 yaşında, lise mezunuyum, evli ve 3 çocuk babasıyım. 20 yıldır Eroğlan mahallesinde yaşamaktayım. 25 yıl Olay Gazetesi’nde çalıştım.

“Hayırsever bir kişiliğe sahibim”

Kadıköy’de bulunan okullarda yıllarca okul Aile Birliği Başkanlığı yaptım.  Beyazay Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyesiyim.16 yıldır Kızılay üyesiyim ve son seçimde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım. Yıllarca yardım derneklerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı oluyorum.

“İhtiyaç sahiplerine yardımcı olacağız”

Amaçlarımızın başında mahallemizde yaşayan maddi durumu olmayan ihtiyaç sahibi ve bakıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızı tespit ederek, onların dertlerine derman olmaktır.

“Kamu kurumları ile koordineli şekilde çalışacağız”

“Amacımız, el ele vererek, siz değerli halkımızın tüm sorunlarını yetkili mercilere aktarmak ve bunların çözüme kavuşturulmasını sağlamaktır.  Mahallemizde yaşanan yol, su ve diğer problemleri yerinde tespit edip belediyeyle koordineli şekilde yapılmasını sağlayacağız”.

“Mahallemizi Edremit'in en gözde ve yaşanılabilinir bir mahallesi haline getirebilmek için aza adayı arkadaşlarımla birlikte siz değerli insanların oylarını bekliyor en içten sevgimizi ve saygımızı sunuyoruz” dedi.  

 

 

902 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri