Edremit’e yakışan bir Hastane olacak
Tarih : 2019.06.12  09:30:10
Ak Parti Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Körfez’de Hastaneleri dolaştı, Edremit’te yeni yapılacak hastane yerinde İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ile birlikte incelemelerde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Canbey, körfezdeki çalışmalarına ara vermeden devam etti. İl Sağlık Müdürü ile yoğun bir tempoda geçen günde Havran ve Burhaniye devlet hastanesini ziyaret eden Canbey, başhekimlerle hastanelerin ihtiyaçları ve hastalara en iyi hizmet verilebilmesi adına yapılması gerekenler ile ilgili istişarelerde bulundu. 

 CANBEY HASTANE İÇİN SAHADA

Edremit Devlet Hastanesi için yoğun bir çalışma yürüttüğü bilinen ve konuyla ilgili daha önce de açıklama yapan AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, göreve geçtiğimiz günlerde atanan İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ile birlikte Körfez’i sağlık konusunda rahatlatacak olan ve bölgenin sağlık ihtiyacını karşılayacak Edremit Yeni Devlet Hastanesi için kararlaştırılan ve kısa süre içinde zemin etüdü yapılacak olan Zeytinli Mahallesindeki arazide incelemelerde bulundu.

HASTANE İÇİN İNCELEME

Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi ve ilgili görevlilerin de bulunduğu incelemede arazinin yapısı ve yapılacak çalışmalar değerlendirildi. İnceleme sonrası gazetecilere açıklama yapan Canbey, “Edremit’e yapılacak olan hastane önce 200 yatak olarak planlanmıştı. Ancak, bölgenin ihtiyacı, turizm potansiyeli ve mevsimler nüfus artışı, çevre ilçeler ve hatta Çanakkale ile olan yakınlığı da düşünüldüğünde yatak sayısının arttırılarak bu değerli yatırımın şehre kazandırılmasının önemli olduğu gerekçesiyle Bakan Yardımcımız ile görüşmelerde bulunduk. Milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, önceki il sağlık müdürümüz ve yeni müdürümüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ile yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde projede bir hayli ilerleme kaydettik.” Dedi.

KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ

Bu bölgenin uzun zamandır hastane için planlanan bir yer olduğunu dile getiren AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Canbey, “Burasının zemin etüdünün nasıl çıkacağı önemli. Arazi üzerinde yapılan çalışmalar netice vermeye başladı. Kısa bir süre içerisinde zemin etüdü de yapılarak çalışmalara hız verilecek ve hastane yaklaşık 350 yataklı bir şekilde bölgeye kazandırılacaktır. Vatandaşlarımız hiçbir endişe duymasın, konuyu yakından takip ediyoruz. En iyi, en doğru ve en gerekli çalışmalar ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verecek hastaneyi bölgeye kazandıracağız.” Diye konuştu.

470 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri