Başkan Arslan’dan Gürespor’a dev destek
Tarih : 2019.06.26  09:35:44
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor’da kulüp başkanlığına Ahmet Çetin seçildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan da kulübe tam destek verdiğini ve hedeflerinin Süper lig olduğunu açıkladı.

 Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü’nün Genel Kurulu Güre Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Geçmiş dönemin faaliyet ve kesin hesap raporları görüşülerek kabul edildi. Mevcut Başkan Bayram Kayahan’ın aday olmadığı genel kurulda kulüp başkanlığına daha önce de başkanlık yapan İş İnsanı Ahmet Çetin seçildi. Ahmet Çetin, başkanlığındaki yönetim kurulu Agah Ferhatoğlu, Yusuf Karagöz, Hasan Amaç, Atakan Yüksel, Cevdet İnalkaç ve Kamuran Taşdemirel’den oluştu. Kulübün sarı-lacivert olan renklerinin Edremitspor ile bütünlük oluşturması amacıyla yeşil-sarı olarak değiştirilmesine karar verildi. 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Başkan Yardımcıları Tümdeniz Çelebi, Ahmet Elman, Tayfun Gerkuş, belediye meclis üyeleri ile birlikte genel kurula katılarak kulübe tam destek vereceklerini açıkladı. Başkan Arslan “Kentimizde her alanda olduğu gibi sportif alanda da büyük başarıları birlikte kucaklayacağız. Üst lige çıkma mücadelesinin yanı sıra özellikle alt yapıya vereceğimiz önemle en kısa sürede Edremitimiz’in adını en yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz”dedi. 

Edremit Belediyesi Gürespor Başkanı Ahmet Çetin, kulüp olarak kadın basketbolunda ülkenin lokomotiflerinden olduklarını belirtti, “20 yıldır Gürespor, Güre Belediyespor ve Edremit Belediyesi Gürespor adıyla kadın basketboluna hizmet ediyoruz. Belediye başkanımız Selman Hasan Arslan, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri bugün aramızda olarak gösterdikleri destek bizleri çok mutlu etmiştir.  Destekleri için Başkanımız Hasan Arslan’ın nezdinde Edremit Belediyemize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden A takımımızdan altyapı kategorilerine kadar Edremitimizin adına yakışır bir kulüp olması için çalışacağız” dedi. 

2989 kez okundu
Diðer Spor Haberleri