Gürespor’da Kaan Artun dönemi
Tarih : 2019.07.04  09:12:01
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor’da Baş Antrenörlüğe Süper Lig’in deneyimli ismi Kaan Artun getirildi.

Kadın basketbolunun lokomatif ekiplerinden olan Edremit Belediyesi Gürespor’da yeni sezon için kollar sıvandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’ın göreve gelmesinden sonra yeniden Süper Lig hesapları yapan ekipte Kulüp Başkanlığı’na Ahmet Çetin’in seçilmesinden sonra baş antrenörlüğe uzun Süper Lig’de görev yapan Kaan Artun getirildi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Kulüp Başkanı Ahmet Çetin ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle Baş Antrenör Artun, kendisini 1+1 yıllığına yeşil-sarılı ekibe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Kulüp Başkanı Ahmet Çetin, 201-2020 sezonun tüm basketbol camiasına hayırlı olmasını diledi. Başkan Çetin, “Yeni bir yapılanma ile yeni sezonda başarılı olmak istiyoruz. Başantrenörümüz Kaan Artun hocamıza “Hoşgeldin” diyor hep birlikte başarılı bir sezon diliyoruz” dedi. Baş Antrenör Kaan Artun’da hedefleri olan bir ekibe geldiği için mutlu olduğunu kaydetti, “Camia olarak hedeflenen başarıya ulaşabilmek için hep birlikte çalışacağız” dedi. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan’da Edremit’in her alanda olduğu gibi her alanda üst seviyeleri hak ettiğini ifade etti. Başkan Arslan, “Basketbolda başarılı olarak Edremitimizi üst liglerde temsil etmek istiyoruz. Kulüp yönetimine yen Kaan Hocamıza ve tüm takımlarımıza yeni sezon hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Kaan Artun;

1974 doğumlu olan Kaan Artun, sporculuk kariyerinde Paşabahçe, Fenerbahçe, İstanbul Çukurova, MTA formaları giydi. 1995 yılında antrenörlüğe başlayan Artun, Fenerbahçe’nin değişik kademelerinde 10 yıl antrenörlük yaptı. Süper Lig’de 2011-2012’de Samsun Basketbol, 2012-2014’te TED Ankara Koleji ve 2014-2018 sezonlarında Adana ASKİ takımlarında Baş Antrenör olarak görev yaptı. Kaan Artun, 2019-2020 sezonunda Gürespor’la ilk kez Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek.

2875 kez okundu
Diðer Spor Haberleri