1. BURHANİYE KİTAP FUARI AÇILIYOR!
Tarih : 2019.07.22  10:08:41
Burhaniye Belediyesinin bu yıl ilkini düzenleyeceği Burhaniye kitap fuarı “Bin yıllık tarihten, bin yıllık kitaba” temasıyla bu yıl Ören meydanında kapılarını edebiyat severlere açıyor.

31 Temmuz - 04 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda; yüze yakın yayınevi, elliyi aşkın yazar, gazeteci, sanat insanı, siyaset bilimci ve aydın yer alacak. Ayrıca imza günleri, paneller ve söyleşilerle kitapseverler ile buluşacak.

Fuarın onur konuğu Ataol Behramoğlu olup, kapanış günü yazarın belgesel gösterimi ve sonrasında gerçekleştireceği söyleşiyle sona erecek.

DEVECİLER “BİR BAŞLANGICA İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

Burhaniye Belediyesinin organize ettiği 1. Burhaniye Kitap Fuarı etkinliği için açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler: ‘’Bir şehirde yaşamak, şehrin insana kattığı tüm değerleriyle ilgilidir. Şehir; kültür üretilen ve tüketilen, kültür sahibi olan insanların etrafında birleştiği bir yaşam alanıdır. Biz de bu düşünceyle kitapların daha çok insanla buluşmasını sağlamak için bir başlangıca imza atmak istiyoruz’’ dedi. Kültürel etkinliklerin süreklilik sağlaması için çaba göstereceklerini belirten Başkan Deveciler, Burhaniye’de yaşayan hemşerilerini ve konuklarını fuara davet etti.

Burhaniye Belediyesi fuara katılımı kolaylaştırmak için çeşitli noktalardan ring seferleri düzenleyecek.

Fuar 31 Temmuz günü saat 18.30’da başlayıp 04 Ağustos saat 24:00’da sona erecek.

 

588 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri