EDREMİT, BENGİ’YE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR
Tarih : 2019.10.11  10:12:38
Edremit’te BENGİ projesi kapsamında yürütülen çalışmalar kapsamında Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı düzenli olarak öğrencilerle bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçemizde 2019-2020 eğitim öğretim yılına yeni başlayan Remzi Molvalıoğlu Ortaokulunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Ali Sırmalı kitap okuma etkinliğine katıldı. Öğrencilerle gerçekleştirilen 20 dakikalık kitap okuma etkinliğinin sona ermesinin ardından öğrencilerle tanışarak sohbet eden Kaymakamı Ali Sırmalı öğrencilere bol bol kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere hayallerini ve hedeflerini soran İlçe Kaymakamımız Ali Sırmalı öğrencilerden birbirinden güzel cevaplar aldı. Hayalleriniz varsa bol bol kitap okuyun, diyen Kaymakam Sırmalı: "Kitap en büyük hazinemiz ve bilgi birikimimizin en önemli kaynağıdır. Sizlerin düşünce yapısını ve hayal dünyasını zenginleştirerek hedeflerinizi daha da belirginleştirir. Bu nedenle kitap okumayan ve onlarla dost olmayanlar, kendilerine yön vermede zorlanırlar" dedi. Başarılı olmanın temelinde kitap okumanın etkisinin büyük olduğunu söyleyen  Kaymakam Sırmalı okumanın insana çok şey kattığını belirterek: "Okumayı alışkanlık haline getirelim” dedi. 

        Okuma saatinin akabinde Kaymakam Ali Sırmalı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç  öğretmenler odasına geçerek  BENGİ projesi kapsamında  yürütülen faaliyetler  hakkında öğretmenlerle sohbet etti. Edremit İlçesinin, Sayın Valimiz Ersin Yazıcı’nın himayelerinde yürütülen  BENGİ projesine en güzel desteği veren ve sahiplenen ilçe olduğunu belirten Kaymakam Sırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürüne, okul müdürlerine ve öğretmenlere teşekkür etti.

471 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri