KÜÇÜKKUYU TARİŞ’TE ŞİMDİ DEĞİŞİM VAKTİ
Tarih : 2019.11.18  09:54:47
Tariş Yönetim Kurulu seçimlerinde yönetim kurulu adayı Tahsin Sönmez “Önce ortaklar için varız” sloganı ile başlattığı seçim kampanyası dolayısıyla yaptığı açıklamada “ekibimiz önce ortaklar için bu göreve talip olduklarını belirtip komşu kooperatif ortaklarımız gibi ucuz yağ sıkımı yapacağız ve nakliyesinde kolaylıklar sağlayacağız” dedi.

Tariş seçimlerinde yönetim kurulu üyesi olarak aday olan Tahsin Sönmez yaptığı açıklamada “Komşu Tariş Kooperatifleri gibi ortaklarımıza ucuz yağ sıkımı yapacağız. Nakliyesinde kolaylık sağlanacak. Alacağımız kararlar şeffaf ve ortaklarımızın yoğun katılımı ile olacak. Önceliğimiz 700’e yakın ortak neden küstürülüp Tariş’e gelmemelerinin sebebi araştırılıp çözüme gidilecek. Ortağın sesi ve zeytinyağı üreticilerimizin her zaman yanında olacağız. Biz hizmet için varız” dedi. 

 ŞİMDİ KÜÇÜKKUYU TARİŞTE DEĞİŞİM ZAMANI 

Tahsin Sönmez Yönetim Kurulunda görev alacak isimleri şu şekilde açıkladı; Şerafettin Alkan, Ahmet Deniz, Bali İsmet Dönmez, Hüseyin Tahsin Sönmez, Bahtiyar Akçapinar, Sami Atay, Metin  Kocatepe, Mehmet Yığın, Sülayman Karagöz, Bektaş Sevinç, Hüseyin Tınaz, Ramazan Çetinkaya, Mehmet Şah Gölcük, İbrahim Bolel, Gülsüm Bozkurt, Güngör Keskin, Nuri Yığın, Eyyüp Çetinkaya, Günal Uysal 

799 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri