ERSOY AKILLI ŞEHİRLER TOPLANTISINA KATILDI
Tarih : 2020.01.16  09:22:30
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy Ankara'da ATO Congresium'da düzenlenen "Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi" programına katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve diğer İlçe Belediye Başkanları ile birlikte toplantıya katılan Başkan Emin Ersoy toplantının verimli olduğunu ifade ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan programda Belediye Başkanı arkadaşlarımıza yönelik şehirlerin değişimi ve kimlik kazanma noktasında önemli bilgileri paylaştı dedi.
Başkan Emin Ersoy her şehir kendi için bir kimlik medeniyet taşır bu bağlamda bizler yöneticiler olarak görev süremiz içinde hizmet ettiğimiz şehirlerimizin dokusunu bozmadan bizlere emanet edilen şehirleri yeni nesillere bırakmalıyız. Hükümetimiz bu konuda 17 yıldır tüm hassasiyetini göstermektedir. Yurt dışında gerekse yurt içinde şehirlerdeki tarihi yapıtların restore çalışmalarını sürdürmektedir.

HAVRAN'DA İKİ KONAK RESTORE EDİLDİ
Başkan Emin Ersoy Havran'da tarihi Hocazade Abdurrahim Efendi konağı restore edilip Kent Müzesi olarak hizmete açıldı.
Restorasyon çalışması devam eden bir başka Terzizade konağımız'da çalışmalar'da sona gelinmek üzere. Sokak iyileştirme çalışmamız tamamlandığında Havran kimlik kazanan bir ilçe haline gelecek dedi.
Hizmetlerimizde her zaman destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza,,Bakanlarımıza,,Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza Havran halkı adına teşekkür ederim” dedi.

323 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri