BURHANİYE KAPALI SPOR SALONUNUN ONARIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Tarih : 2020.01.27  09:38:36
Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner tamamlanan büyük onarım çalışmalarını yerinde incelemek üzere Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonunu ziyaret etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sabri Pekşen’den çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Öner’e ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz eşlik etti.

55 gün süren büyük onarım çalışmaları kapsamında; ana saha çatısı onarımı, salonun yüzeyinde boya ve cila uygulaması, tribünlerin arkasındaki koridora jimnastik salonu yapılması ve salonun duvarları koruma minderi ile kaplanması, engelli tuvaletinin kapısı tekerlekli sandalye giriş çıkışına imkan verecek şekilde düzenlenmesi, üst kat pencerelerinin yenilenmesi, salonun bahçesinde bulunan basketbol sahası ve tenis kortu zeminin kaplanması gibi işlemler gerçekleştirildi.

         Büyük onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Öner, “Yakında ilçemizin gençleri, öğrencileri salonumuzu hem yeni olanaklar ve hem de daha sağlıklı koşullar altında kullanmaya başlayacaklar. Burhaniye Atatürk Kapalı Spor Salonu büyük onarım çalışmaları sonucunda fiziksel imkanları, ekipmanları ve hizmetleriyle halkımıza son derece faydalı bir hale büründü. Tesisimiz gençlerimizin, öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda spor yapmasına vesile olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

621 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri