ADD Edremit 3.kez EKER'E emanet
Tarih : 2020.01.28  09:41:57
Atatürkçü Düşünce Derneği Edremit şubesinin 14. Olağan genel kurulu Pazar günü dernek binasında yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut Başkan Yüksel Eker, üyelerin tamamının oyunu alarak 3. kez Başkanlığa seçildi.

50 üyenin katılımı ile gerçekleştirilen olan genel kurulu saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı.

Divan oluştuktan sonra açılış konuşmasını ADD Edremit Şube Başkanı Yüksel Eker yaptı. Tüm üyelere yönetim kurulu arkadaşlarının özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden başkan ADD Genel başkanın mesajını da üyelerle paylaştı. Faaliyet raporu, Denetim raporu ve tahmini bütçenin okunmasından sonra seçimlere geçildi.

İkinci bir listenin olmamasından dolayı Yüksel eker ve listesi üyelerin tamamının oyunu alarak tekrar güven oyu aldılar.

Seçimlerin ardından konuşan Yüksel Eker büyük bir özveri ile çalıştıklarını, dernekte 10 dalda eğitim çalışmalarının devam ettiğini ve en önemlisi 2 dönemdir aralıksız olarak öğrenci bursu verdiklerini söyleyerek, katkılarından dolayı bağışçı üyelere ve hayırseverlere teşekkür ettikten sonra yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar dileyerek başarılarının devam edeceğini söyledi.

1310 kez okundu
Diðer Yerel Haberler Haberleri