Ayvalıkgücü Bölmespor karşısında gol oldu yağdı. 5-0.
Tarih : 2020.02.19  09:29:27
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta puan mücadelesi veren Ayvalıkgücü Belediyespor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Uşak’ın Bölme Spor takımını evine 5 gol ile puansız uğurladı.

KARŞILAŞMANIN KARNESİ

STAD: Ayvalık Hüsnü Uğural Stadyumu

HAKEMLER: İlkay Selçik ***, Ozan Gürleyük ***,  Emrah Yıldız ***

AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR: Melih ***, Ahmet *** (Dk 79 Ayjut **) , Arda ***, Cemil ***, Uğur ****, Caner ***, Nadir *** (Dk 79 Bartu **), Oğulcan ***, Çağatay ***, Ertan ****, Emre **** (Dk 76 Orhan ****)

BÖLME SPOR: Ethem **,  Mert **,  Recep **, Eren **, Doğukan ** (Dk 84 Yunus Emre *), Emre **, Serkan **, Yasin **, Enes **, Emrah **, Can ** (Dk 69 Sadi **)

GOLLER: Dk 56 Emre, Dk 75 Uğur, Dk 76 Ertan, Dk 84 ve 90 Orhan (Ayvalıkgücü Belediyespor)
SARI KARTLAR: Dk 22  Cemil (Ayvalıkgücü Belediyespor) Dk 85 Enes (Bölme Spor)

KIRMIZI KART: ---

Güneşli ve rüzgarlı bir havada gerçekleşen karşılaşma saat 14.00’de başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında rüzgarı ardına alarak mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyespor, karşısında defansif bir futbol sergileyen Bölme Spor ilk yarıda cılız kontrataklarla ev sahibi kırmızı-beyazlıların kalesinde gol aradı.

Buna karşılık Ayvalıkgücü Belediyespor, rakibi karşısında ilk yarıda tutuk bir futbol sergiledi.

Her iki takımın da mücadelenin ilk yarısında vasat bir futbol sergilemesi sonucunda devre 0-0 beraber sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oldukça atak bir futbol sergileyen ev sahibi Ayvalıkgücü Belediyespor, mücadelenin 56. dakikasında golü buldu.

Bu dakikada; sağ kanattan Çağatay’ın gönderdiği topla buluşan Emre ceza sahası içerisinde bekletmeden vurarak topu ağlarla buluşturdu. 1-0.

Golden sonra Ayvalıkgücü Belediyespor’un atakları daha da sıklaştı.

Mücadelenin 75. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor serbest vuruş kazandı. Uğur’un kullandığı serbest vuruş Bölme Spor’un kurduğu baraj ve kaleci Ethem’i avlayarak ağlarla buluştu. 2-0.

Bu golden sadece bir dakika sonra maçın 76. dakikasında Ayvalıkgücü Belediyespor bu kez sol kanattan Nadir’in pasıyla ceza yayı üzerinde buluşan Ertan mükemmel vurdu ve skoru 3-0 yapan golün adı oldu. 3-0.

Karşılaşmanın 84. dakikasında bu kez sahneye maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan Orhan girdi.  Bu dakikada sağ kanattan gelişen Ayvalıkgücü Belediyespor atağında Bölme Spor ceza sahası içerisinde oluşan karambolden yararlanan Orhan akıllı bir vuruşla takımını 4-0 öne geçirdi.

Mücadelenin 90 dakikasında artık maç bitti diye düşünülürken, sağ kanattan Bölme Spor ceza sahasına giren kırmızı-beyazlı oyuncu Orhan sert vurdu ve topu ağlarla buluşturarak kendisinin ikinci, takımının ise beşinci golünü atarak skoru belirleyen isim oldu. 5-0. 

22346 kez okundu
Diðer Spor Haberleri